Skip to content →

Zo’n stom dilemma, weet je wel


1 2 3

Volgende week maandag ben ik alweer jarig (de tijd gaat snel!) en er staat één ding op mijn verlanglijst. Of nou ja, eigenlijk twee want ik kan gewoon echt niet kiezen. Wil ik een iPad Mini die zo mooi, compact en handig is? Of wil ik een Samsung Galaxy Tab 2 10.01 die Android heeft en groter en ook mooi is? En wil ik een wit of een zwart exemplaar? Zucht. Ik weet het echt niet. Jullie wel?

Published in Whatever Else

3 Comments

  1. Ik zou sowieso voor zwart gaan, maar dat is een kwestie van smaak. Ik vind zwart wat stijlvoller, ofzo. En ik denk ik voor een iPad Mini zou gaan, zodat ik mijn Apple collectie kan uitbreiden. Maar daar heb jij natuurlijk niets aan. ;) Is tablet niet goedkoper dan een iPad? Want dan moet je de vraag stellen of je dat ervoor over hebt of niet. Volgens mij maakt het qua kwaliteit niet uit. En waarvoor wil je hem gebruiken? Want als je veel series/films wil kijken, is zo’n grotere misschien fijner om naar te kijken. Zo’n kleine is dan weer makkelijk voor het surfen en om mee te nemen.

    [Reply]

  2. hmmm ik moet zeggen dat ik er echt totaal geen verstand van heb en het is niet zo dat ik ze zelf graag wil hebben. Ik zou zelf voor de ipad gaan maar dan ook echt alleen omdat het van apple is. Veel succes met kiezen!

    [Reply]

  3. Nu ik mijn iPhone en MacBook heb ben ik een echte Apple-fan, dus ik zou voor een iPad gaan :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.