Skip to content →

Zes dingen die jij niet van mij weet

Noordwijk was ge-wel-dig. Ik heb een weekend lang genoten van de rust die de zee geeft, lekker gegeten, onwijs goed gewinkeld in Leiden en ik ben weer een dronken avond met een crush op de barman rijker.

Roel van aftertomorrow heeft mij een stokje gegeven. Ik wist eerst niet wat “een stokje doorgeven” precies betekende maar ik kwam er al snel achter dat het dus gewoon een tag is. Tenminste dat denk ik, haha. Normaal houd ik daar niet zo van maar deze vond ik wel grappig om over te nemen. Dus dames en heren; hier komen zes dingen die jullie nog niet van mij weten!

ÉÉN
Ik heb sinds vorige week een nieuwe telefoon. Ik was namelijk helemaal uitgekeken op mijn LG Viewty. Ik wilde graag weer een telefoon mét een klepje en het liefst lekker vrouwelijk. Ik kwam vorige week dan ook erg tevreden thuis met mijn nieuwe Sony Ericsson Z555 voor maar vijftig euries!

TWEE
Net als iedereen heb ik ook een iPod. Maar wel een hele oude. Volgens mij heb ik de mijne al drie of vier jaar. Maar ach, hij werkt nog goed dus ik ben er tevreden mee. Maar toch is mijn iPod net even anders dan de andere iPods want mijn naam staat op de achterkant gegraveerd.

DRIE
Nu we het toch over apparateur hebben; ik ben een trotse eigenaresse van een Sony Vaio. Ik was heel erg aan’t twijfelen tussen een Apple, een Dell of een Sony notebook en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt door te kiezen voor de Sony Vaio.

VIER
Als ik opstap ga, drink ik alcohol. Het ene mixdrankje na het andere (Bacardi Razz met 7-Up is toch wel mijn favoriet) drink ik met gemak op. Doe daar nog een paar shotjes tequilla bij en Niki is de hele avond vrolijk. Vrolijk ja, maar absoluut niet dronken. Maar kom jij mij tijdens het stappen tegen en geef jij mij drie biertjes of meer? Dan kan ik naar huis kruipen! Ik kan dus helemaal niet goed tegen bier!

VIJF
Ik slaap al sinds mijn geboorte (en dat is in november 20(!) jaar geleden) met een klein wit beertje en zijn naam is -hoe toepasselijk- Beer. Hij is toevallig gisteren in de was geweest en daar baal ik enorm van. Ik vind het niet fijn als mijn beertje naar wasverzachter ruikt!

ZES
Niki + geld = een foute combinatie! Ik geef geld uit alsof het water is. Kleren, schoenen, oorbellen, lunchen met vriendinnen.. Het is te gek voor woorden. Of ik nu €100,- of €500,- per maand verdien, het is altijd helemaal op!

Iedereen die zich geroepen voelt om dit stokje (hihi) over te nemen, mag dat doen!

Published in Whatever Else

16 Comments

 1. Zal ik mij geroepen voelen het stokje over te nemen? Ik kom maar tot een paar punten, haha. Leuke facts! En jup, Leonie is weer helemaal terug :D

  [Reply]

 2. Leuke foto’s van Noordwijk! En wat een prachtige ladyphone *kwijlerdekwijl*

  En je bent niet de enige met een verouderde iPod. Mijnes was het eerste model van de nano dat werd gemaakt :P Maar hij doet het en ik kan niet zonder mijn muzikale mattie.

  [Reply]

 3. Eva

  Leuke tag! (Ik heb geeneens een iPod, hahaha)

  En ik zit inderdaad op hszuyd!

  [Reply]

 4. Leuk dat je het hebt overgenomen =D En eerst wist ik ook niet wat een stokje was:P maar kwam er achter dat het iig hetzelfde is als een tag ;-p

  leuk =D

  [Reply]

 5. Bacardi razz met 7up… hmmm heerlijk! <3

  Leuke antwoorden zeg :)

  [Reply]

 6. Roy

  Noordwijk is echt leuk. Oké, jou moet ik dus nooit een biertje aanbieden als ik je tegen kom, haha ;)

  [Reply]

 7. Willemijn en geld gaat ook niet erg goed samen, hoewel ik altijd er mijn best doe. Maar ik ben gewoon net zoals jij dol op kleren, sieraden en uit eten gaat met vriendinnen. Aan de andere kant… waar is mijn geld anders voor? Op mijn online rekeningoverzicht kan ik zien wat er op mijn spaarrekening staat en nou, daar kan ik straks vast wel even mee vooruit.

  [Reply]

 8. Lucy

  Bacardi Razz? Heerlijk! Maar doe mij toch maar een Sex On The Beach. En ja, geld is er toch om uit te geven he? Ik ken je ‘probleem’, nouja, voor sommigen een probleem, ik vind spenderen altijd wel heerlijk maar toch wel jammer dat ik niks over houd, haha.

  [Reply]

 9. Ik vond het ook een erg leuk stokje. Had hem onlangs ook geplaatst.
  En nee dit wist ik nog niet…. (maar wist stiekem nog niets want dit is mn 1e keer dat ik voorbij hop haha)

  [Reply]

 10. Heel erg leuk om allemaal even te weten. (:

  Ik ben trouwens weer terug! :D

  [Reply]

 11. Aahh mooie telefoon! En leuke foto’s (: Ziet er gezellig uit!

  [Reply]

 12. Ik vind die weetjes echt geinig, heb hem gisteren zelf ook eindelijk ingevuld! :)

  [Reply]

 13. Haha grappig, punt 4 en 6 heb ik precies hetzelfde!! Alleen kan ik écht niet tegen bier, ik word het kotsmisselijk van. En Bacardi Razz is zoooo lekker met Fanta! (denk aan: raketijsjes :D) yummy!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.