Skip to content →

You Give Me Something


“Eigenlijk voel ik me een beetje schuldig omdat ik jullie wéér ga lastigvallen met mijn obsessie voor James Morrison. Maar ja, dit is niet voor niets míjn website dus ik doe het lekker toch. Want dames en heren, ik ga weer naar James Morrison. Ja echt waar. Niki de grote fan gaat Mister Morrison weer zien. Helaas heb ik geen plek op de gastenlijst weten te winnen via QMusicNL maar vrijdag ga ik hem toch zien! Lieve hemel, wat ben ik blij!”

Ik was aan’t werken toen ik dat schreef. Een paar uurtjes geleden. Ik besloot om het even op te slaan en er later op de avond aan verder te werken. Misschien maar goed ook want als dat al online had gestaan, dan was ik nu een leugenaar geweest. Want weten jullie wat? Ik heb uiteindelijk toch gastenlijstplekken gewonnen voor de exclusieve Q-showcase met James Morrison! Of ik blij ben? Nou zeg, ik denk dat ‘blij’ een understatement is. Ik mag morgen en vrijdag van James genieten. Ik denk dat dolgelukkig een beter woord is!

Psssst! Hebben jullie zijn nieuwe album The Awakening al gekocht of gedownload? Doen hoor! Het is een pareltje!

Published in Mister James Morrison

8 Comments

 1. Super leuk! Heel veel plezier vanavond en morgen!

  [Reply]

 2. Aaaah, wat supertof! Alvast heel veel plezier, hoewel dat wel goedkomt volgens mij ;)

  [Reply]

 3. Ik vind Slave To The Music en I Won’t Let You Go van zijn nieuwe album (toch?) heel leuk trouwens :)

  [Reply]

 4. Celina

  Z’n album the awakening staat regelmatig aan op mijn laptop ;) Erg mooi! Hoop dat je ervan hebt genoten!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.