Skip to content →

Yes, I’m a GLEEK!

Vroeger, héél vroeger, bestond mijn doordeweekse tv-avond uit: Goudkust, Onderweg Naar Morgen en als afsluiter Goede Tijden Slechte Tijden. Anderhalf uur lang zat ik voor de tv en mocht niemand mij storen. Het duurde niet lang voordat mijn mama deze drie passies met mij deelde. Voortaan zaten wij samen op de bank en was het “ons” heilige anderhalf uur. Mijn passie werd al snel minder. Veel minder eigenlijk. Maar Mama kijkt tot op de dag van vandaag, nog steeds naar GTST.

Elke avond om 20.00 uur zie ik mama lekker genieten op de bank. Gewoon even het verstand op 0 zetten en lekker relaxen. Ik miste het gevoel van je-verheugen-op-de-volgende-aflevering-terwijl-de-huidige-aflevering-nog-niet-eens-voorbij-is dat ik sinds the Gilmore Girls en de eerder genoemde series niet meer gehad heb. Natuurliijk word ik tegenwoordig happy van the Vampire Diaries maar er is één andere serie die mijn hart echt gestolen heeft. Een serie waar iedereen het tegenwoordig over heeft. Een serie die ik sinds aflevering 1 volg maar waarvan ik nu pas besef hoe geweldig ik ‘m eigenlijk wel niet vind: GLEE!

De verhaallijnen spreken mij aan, de acteurs en actrices zijn geweldig en het barst natuurlijk van de leuke covers. Glee heeft mij meerdere keren laten lachen en met “A Very Glee Christmas” heeft de serie mij ook echt geraakt. Mijn iPod en ik kunnen tegenwoordig ook niet meer zonder hun liedjes. Teenage Dream wordt dan ook elke morgen bij het opstaan gedraaid. Ja echt. Elke ochtend. Ik kan niet meer zonder. Ik heb elke dag zin om te zingen en dat doe ik dan ook (tot grote teleurstelling van mijn ouders en broertje). In de badkamer klinkt mijn stem bijna net zoals die van Rachel Berry. Nou ja, bijna, hè!

Ik was net de nieuwste aflevering aan’t kijken en ik betrapte me er zelf op dat ik het jammer vond dat ik al 30 minuten naar de aflevering aan’t kijken was. Want dat hield in dat de aflevering nog maar 10 minuten zou duren. En toen wist ik het zeker: I’m a Gleek!

Published in The Almighty Media

18 Comments

 1. Zo als je weet vandaag de alle eerste twee afleveringen bekeken.. en stiekem moet ik toegeven dat ik het leuker vind dan verwacht. Ik zal zeker nog meer afleveringen gaan kijken maar denk dat ik jammer genoeg niet zo verslaafd raak als jou er aan. Lijkt me echt super leuk om elke keer naar een aflevering uit te kijken dat gevoel!

  [Reply]

 2. Glee is echt zo’n leuke en goede serie :). Haha mij iPod zou een beetje leeg zijn zonder :P

  [Reply]

 3. Gleee! <3 Je vergeet erbij te vermelden dat er een hoop knappe mannen meespelen! :)

  [Reply]

 4. ik ben de enigste die glee niet zo vind :(

  [Reply]

 5. Nee hoor, Robin! Ik hoor óveral om me heen, ja en vanavond is Glee, ik heb er echt zin in! Dus toen ging ik het een keertje kijken, maar ik vond er eigenlijk niet zo veel aan…

  [Reply]

 6. Roy

  Glee is echt fantastisch. Ik heb alle dvd-boxen en 31 maart haal ik meteen seizoen 2. Alleen kan ik op de één of andere manier nog steeds niet via die site de afleveringen bekijken..

  [Reply]

 7. Gilmore Girls. Ik mis ze. Ik ween nooit als het om televisie gaat, maar bij de laatste aflevering van gilmore girls moest ik toch een traantje laten. Glee is ook fantastisch. Net als Gossip Girl, 90210, One Tree Hill, Vampire Diaries,… Ooh I looooove series hihi :)

  [Reply]

 8. Glee is echt superleuk! De eerste tien liedjes van mijn meest afgespeelde liedjes zijn van Glee, haha.

  [Reply]

 9. kim

  Het is ook een héérlijke, feelgood serie met af en toe een traantjewegpink-momentje. J’adore!

  [Reply]

 10. Glee is ZOOOOOOOO verslavend. Als ik het niet kan zien dan flip ik ‘m echt hoor. En yay, ik heb beide CD’s van seizoen 1 dus ik kan hem hard partyen!

  [Reply]

 11. Ook hier zit een Gleek haha. Alleen de laatste weken heb ik het zo druk dat ik het een paar keer heb moeten missen. Lang leve internet.

  [Reply]

 12. Glee is dan ook gewoon een geweldige serie, haha. Ik kijk ‘m tegenwoordig mee met Amerika en ik vind het altijd zo jammer als het einde dan in zicht is! Een leuke cover vind ik die van Bruno Mars – Marry you.

  [Reply]

 13. Jaaaaa, ik ben ook een Gleek! De liedjes worden steeds leuker, lijkt het wel :D

  [Reply]

 14. Oh ja ik hou van glee! Echt mijn uurtje op de dinsdag is dat. Ik kijk ook gtst en A’dam-E.V.A. maar niets kan tippen aan glee. Af en toe hou ik zelfs glee avond met een vriendinnetje. Samen koken, eten en dan glee =D

  [Reply]

 15. Tim

  Heej Lieverd!

  Wat een super lekker stuk.
  Net als jij. (A)

  Hou van je humor.

  Xx.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.