Soms zit ik wel eens te dromen over een leventje zoals Blair uit Gossip Girl. Jong, mooi en in de bloei van het leven. Geen zorgen over geld en een kleren-, tassen-, en schoenencollectie waar je u met een hoofdletter tegen zegt. Haar dat áltijd perfect zit en natuurlijk de onmisbare badboy (die eigenlijk zo zoet als een dessertwijn is) als vriendje. Veel martini’s drinken en elke seconde de Blackberry checken om te kijken of Gossip Girl niets over jouw te weten is gekomen…

Gossip Girl is een waar fenomeen onder de hippe Upper East-Siders. Hier in “blogland” kan ik jullie voorstellen aan een vergelijkbaar fenomeen. Iemand die onze blogs in de gaten houdt en daar (met plezier?) over twittert. Twittert ja. Ik kwam via John achter de volgende Tweet:

Ik ben niet bekend met Twitter, ik vind Twitter (nu?) niet leuk én toch wordt er een Tweet over mij geplaatst. Raar maar waar, haha. Ik heb geen idee wie deze persoon is maar hij/zij twittert in ieder geval niet alleen over bloemetjes en bijtjes. Volgens mij zijn wij (lees: wij bloggers) een geliefd doelwit voor hem of haar om over te twitteren. Dus lieve bloggers, weet dit: Gossip Girl/Boy is watching you!

Misschien dat een paar van ons, waaronder ik, zich even zo berucht en beroemd mogen voelen als Blair Waldorf, hihi.

Share: