Skip to content →

Woo, we’re going to Ibiza Londen

Het is eindelijk herstvakantie, of zoals mijn school het liever noemt: een lesvrije week. Het enige dat ik daarop te zeggen heb is: h-e-e-r-l-i-j-k! Voor sommigen van jullie is deze meest geliefde week na de zomervakantie al voorbij en voor somiggen – waaronder ik – begint ‘ie pas. En waar kan je de herstvakantie beter doorbrengen dan in Londen? Nou ja, in een hotelkamer samen met James Morrison natuurlijk, hihi.

Maar goed, ik ga deze week dus heerlijk genieten van de Britse mensen, gewoontes, winkels, parken, dubbeldekkers, rode telefooncellen enz. in Londen.

See you laterrrrrrrrrrrrrr

Published in Travel

18 Comments

 1. Ooo jummie. Is het nou nodig me zo jaloers te maken. – Zucht –

  [Reply]

 2. Ik vind je nieuwe layout helemaal leuk!

  Helemaal ben ik jaloers op het feit dat jij in Londen zit & ik hier! Haha.. Geniet er van en have fun! Londen is zoooooooooooo de bom!

  [Reply]

 3. Roy

  Heel veel plezier, maak er wat leuks van!

  [Reply]

 4. Zoooooo jaloers, maar heel veel plezier!
  Ik gun het je hahaha.

  [Reply]

 5. Veel plezier Niki, je hebt het verdient!

  [Reply]

 6. oeeh, superleuk! mijn herfstvakantie is helaas alweer voorbij..
  veel plezier!

  [Reply]

 7. oh dearrrrr, i’m deeply jealous. Maar heel veel plezier!

  [Reply]

 8. Have fun. Londen is heerlijk, maar dat wist jij natuurlijk al. En een hotelkamer met James Morrison? Ik bedoel, ik vind zijn muziek echt heerlijk en een genot voor het oor maar wat uiterlijk betreft kan ik zo een hele lijst uit mijn mouw schudden die ver boven hem uitsteken. Dat oorbelletje van hem is echt om te janken.

  [Reply]

 9. admin

  @ Willemijn:

  Haha, ik bedoelde meer het feit dat hij mij dan een privé acoustisch optreden geeft ;-) Maar dat neemt niet weg dat ík hem stiekem wel erg sexy vind, hihi.

  [Reply]

 10. Ik ben echt superverliefd op je site, echt vet mooi.

  x

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.