Skip to content →

Who loves Glee? Me! Me! Me!bron

Mijn liefde voor Glee moest even groeien, aangezien ik de eerste afleveringen niet super tof vond. Ik moest er even aan wennen en al snel bloeide er toch iets moois tussen ons op. Maar tussen the Warblers en mij was het meteen dikke mik. Gewoon vanaf moment één. Pure liefde. Teenage Dream is dan ook mijn favoriete nummer van Glee. En nu vroeg ik mij af, wat is die van jullie?

Published in The Almighty Media

11 Comments

 1. Neee menn… ik kan toch niet kiezen tussen zoveel leuke liedjes! Dit zijn in ieder geval mijn favorieten: Go Your Own Way, Light Up The World, Somebody to Love (jaaa echt), Loser Like Me, Jar of Hearts, Last Friday Night, Total Eclipse of the Heart, Taking Chances, (I’ve had) The Time of my Life, One of Us. Uhmmm ja sorry beetje veel :D

  [Reply]

  Niki Townsend Reply:

  Hahaha, ik vind Somebody to Love ook echt heel leuk, hoor ;-)

  [Reply]

 2. Oeh! Moeilijke vraag.. er zijn zoveel leuke liedjes! Mijn grote favorieten zijn: Total Eclipse of the Heart, Last Christmas, Landslide, Candles, America, Run The World (Girls), River Deep – Mountain High, Losing my Religion, Valerie, Get it Right en Dancing Queen. Ik kreeg ook kippenvel van hun versie van “Man in the Mirror”, en ABC vond ik ook erg goed!

  I love Glee <3

  [Reply]

 3. Ik zal eens m’n iPod raadplegen…. As long as you’re there, all by myself, Born this way, I feel pretty, for good, pretending, light up the world en loser like me zijn toch wel m’n favorieten.

  [Reply]

 4. Ik vind de mash-up van singin’ in the rain en umbrella ook heel leuk :D

  [Reply]

 5. Jep, hier precies hetzelfde. Teenage dream vond ik echt helemaal geweldig! <3

  [Reply]

 6. Ik kijk het nooit! Al zou ik het best eens vanaf het begin willen zien.

  [Reply]

 7. Haha nee deze liefde deel ik niet met je. Ik vind Glee echt vreselijk dus geen lievelingssong van mij.

  [Reply]

 8. Ik vind het leuk voor in de sportschool als ik zwetend op een band ren, maar daar blijft het bij. Sorry :p

  [Reply]

 9. Op zaterdag (volgens mij?) worden er afleveringen herhaald en zo nu en dan kijk ik ernaar, ik vind het niet eens zo héél erg verschrikkelijk maar ik blijf er niet voor thuis. Maar afgelopen week zongen ze dus Uptown Girl, ja dan dans ik door mijn kamer. :) (http://www.youtube.com/watch?v=lSDqzbN2-zo)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.