Skip to content →

Welkom zon, hallo nieuwe kleren!

De lente is begonnen en met het vooruitzicht op de zomer is het natuurlijk noodzakelijk om mijn garderobe aan te vullen. Jurkjes, tops en schoenen. Heel veel schoenen! Maar weet je? Ik heb geen tijd om lekker een dag (of twee, drie..) de stad in te gaan en alle winkels af te struinen naar dé perfecte combinaties. En als ik denk daar wel tijd voor te hebben, houdt het idee om te passen mij weer tegen. Ja, ik háát passen maar ik houd van winkelen. En toen bedacht ik mij dat er ook nog zo iets als webshops bestaan!

Alleen, ik heb totaal geen ervaring met kopen via internet omdat ik altijd erg wantrouwig was. Maar daar wil ik mij overheen zetten omdat de drang naar nieuwe kleren en accessoires zó groot is. En daarom lieve bloggers, wil ik graag jullie ervaringen met webshops weten. Kan ik het vertrouwen en worden de bestellingen goed afgeleverd? Oh, en tips zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Vielen dank!

Published in Whatever Else

18 Comments

 1. nou ik heb via de hmsite wat bestelt. Opzich goed, maar soms moet je lang wachten op een bestelling … Via boozyshop.nl heb ik ook eens een bestelling gedaan. En die heb je zooo snel binnen :) verder nog niet veel bestellingen gedaan.

  [Reply]

 2. Ik vind internet shoppen geweldig en handig! Ik bestel de dingen die ik leuk vind in mijn maat en laat ze thuis komen. Als het niet mooi is of het past niet stuur ik het terug. 1x had ik 2 jassen bestelt om te kijken welke het mooist was en had de ander terug gestuurd! Online shoppen is heel handig, maar winkelen met vriendinnen is toch wel gezelliger.

  [Reply]

 3. Via de site van de H&M heb ik een aantal keer besteld en dat komt altijd goed aan. Mijn stijltang komt van Wehkamp.nl en ook die is veilig aangekomen, dus dat zijn twee aanradertjes :)

  [Reply]

 4. Ah, hetzelfde ‘probleem’ hiero. Ik moet er ook eens aan beginnen, want ik zie te veel leuke dingen op internet. Bijvoorbeeld op Asos.com, maar ja, daar heb ik dus geen ervaring mee.

  [Reply]

 5. H&M, Esprit, Wehkamp, Neckermann etc. dat zijn wel betrouwbare site, die ik weet tenminste.. Er zullen er vast nog wel veel meer zijn. Ik vind internet shoppen ook geweldig, puur omdat ik dan niet met verkoopsters zit en in benauwde pashokjes hoef te staan.

  [Reply]

 6. Ik heb eigenlijk ook nog niet zo vaak iets besteld, een keertje bij H&M. Was op zich wel goed en betrouwbaar etc., maar ik heb wel iets van twee maanden moeten wachten..

  [Reply]

 7. Ik bestel best vaak op internet, vooral omdat ik net als jij het passen verschrikkelijk vind. En de drukte. Maar bij mij is er nog nooit iets fout gegaan, alleen moet je wel letten op het verschil in maten als je vanuit het buitenland gaat bestellen.

  [Reply]

 8. Als ik kleren bestel doe ik dat bij H&M (goede service, wel lange levertijd) en anders bij Wehkamp (helemaal top, volgende dag in huis!)
  Succes en ben benieuwd naar je aankopen!

  [Reply]

 9. Ik heb nog niet zo vaak iets besteld, ik vind het veel leuker om in een grote stad te gaan shoppen. En je moet altijd verzendkosten betalen, en met mijn beetje kleedgeld, komt dat niet goed uit, haha.
  H&M duurt wel altijd heel lang, ik heb 3 maanden op mijn bikini moeten wachten vorig jaar. Die kwam natuurlijk veel te laat :O

  [Reply]

 10. Ik bestel regelmatig wat bij http://www.esprit.nl maar die zijn best wel prijzig. Daarnaast is de H&M een aanrader, maar zoals al is gezegd, de levertijd is lng.
  En Wehkamp ook niet te vergeten! :)

  [Reply]

 11. Via de site van H&M bestel ik wel vaak, en heb er nog nooit problemen mee gehad. Altijd een goede service en wat niet goed was kon altijd (gratis) terug gestuurd worden. :)

  [Reply]

 12. Ja joh, webshops wantrouwen is zó 2007 haha. Sites als hm.com, topshop.com, urbanoutfitters.co.uk, dorothyperkins.co.uk of missselfridge.co.uk zijn echt wel betrouwbaar. En er zijn nog zoveel andere leuke (en zeer betrouwbare) sites met wat originelere merken. welikefashion.com is leuk! Zoe Karssen heeft ook hele leuke shirtjes online (€60). Laat maar zien wat je koopt!

  [Reply]

 13. Ik bestel zelf alleen op websites uit Nederland. Niet dat ik de andere niet vertrouw, maar ik heb geen PayPal account en ook geen idee hoe dat werkt. Dus ooit ga ik dat uitzoeken en dan kan ik ook van buitenlandse sites bestellen ;)

  [Reply]

 14. kim

  Met Nederlandse websites heb ik wel goede ervaringen.. snelle leveringen, makkelijk betalen, duidelijke instructies mbt terugsturen. Ik vind websites uit andere landen wat ‘link’, dus ik heb nog nooit iets van asos ofzo besteld.. maar dat is een grote, bekende website, dus volgens mij is die wel betrouwbaar (:

  [Reply]

 15. Ik zit met hetzelfde dilemma. Maar als ik al die comments hierboven lees, ga ik het binnekort toch maar eens een keer uitproberen.

  [Reply]

 16. Eva

  Ik heb zelf wel eens besteld bij topshop, miss selfridge en H&M en dat ging allemaal prima! :) Engelse webshops heb je alleen het probleem dat het je weer 10 euro kost om iets terug te sturen als het niet goed is..

  [Reply]

 17. Roy

  Ik heb twee keer wat besteld via de H&M. De eerste keer heb ik nooit wat ontvangen en de tweede keer ging alles bij mij goed. Mijn moeder kreeg alleen iets wat ze nooit besteld had.

  [Reply]

 18. Internetshoppen is coool! :) Gewoon betrouwbare website op zoeken, niet een of andere chineese site, haha :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.