Skip to content →

Welcome to NikiTownsend.com

Drie jaar geleden was het nog maar de vraag of ik door mocht met mijn opleiding. Ik had namelijk niet genoeg studiepunten om over te gaan. Na een bezwaar te hebben ingediend bij de Examencommissie, mocht ik het toch nog proberen. En dat is maar goed ook! Niet alleen heeft mijn opleiding mij naar Besançon (Frankrijk) en Londen gebracht, sinds juli ben ik ook eindelijk in het bezit van een gewild papiertje. Ja dames en heren, ik ben inmiddels afgestudeerd en nu dus officieel een Bachelor of European Studies! Wie had dat ooit gedacht? Niki die toch in vier jaar haar diploma zou halen. Nou, ik niet!

En omdat dit zo’n mijlpaal is, om dit met jullie te vieren, heb ik een nieuw domein gekocht. Afstuderen voelt namelijk als “iets van je leven afsluiten”. Althans, zo ervaar ik het. En bij een nieuwe start, hoort volgens mij een nieuw domein. Maar wees niet bang, lieve lezers. Ik ga gewoon op dezelfde voet verder als op nevermind-me.com, alleen is er nu meer ruimte voor mijn online portfolio, want dat wil ik wel even professioneler gaan aanpakken.

En weet je wat nu zo leuk is aan het begin van deze nieuwe start/website? Dat ik helemaal in een feeststemming ben! En bij feestjes horen verassingen. En daarom, lieve lezers, maken jullie allemaal kans op een verrassings/welkomstpakketje! Ik ga niet vertellen wat er allemaal in zit (het stelt niet zo veel voor maar het gaat om het idee!) maar ik geef één hint: Londen! Het enige dat jij hoeft te doen is even een reactie achterlaten waarin je vermeldt dat je mee wilt doen en waarin je iets meer over jezelf verteld. Een win-winsituatie: ik leer mijn lezers kennen en jij kan écht iets winnen. Jullie hebben tot en met 25 juli om mee te doen!

Published in Dear Diary

18 Comments

 1. Ontzettend leuk, NIki! Ik wil wel een gokje wagen :) Maar, volgens mij ken je mij wel een beetje, haha. Ik ga vanaf september ook stage lopen in Londen en ga zeker langs alle plekjes die jij hebt beschreven op je blog, mijn zin om te gaan is daardoor alleen maar groter geworden!

  [Reply]

 2. Wat leuk! Ik vind je lettertype leuk! Ik wil het ook wel proberen, verrassingen zijn altijd goed, haha. Mij ken je volgens mij ook wel. Bijna 20, blogger, schrijven, Communicatie studente, ik houd van lezen, series kijken en bloggen. Ik ben naar Amerika geweest en wil ook graag reizen. Ik vind je header leuk trouwens! Mooi lettertype!

  [Reply]

 3. Super leuk, ik doe mee! Ik ben veertien jaar en zit op het gymnasium. Ik hou van schrijven, lezen en blogs bekijken vind ik ook heel leuk. Verder ben ik met mijn slechte conditie de voorzitter van de WE-HATE-SPORTCLUB en zou ik dolgraag heel goed Engels willen leren. En naar Londen verhuizen. Ik ben allergisch voor katten en ik hou van kleren kopen, alleen ben ik in het uitkiezen daarvan niet zo goed. Dus. O, ja en ik wil nog graag een keer naar Australië en ik praat een beetje met een kakaccent.

  [Reply]

 4. Gefeliciteerd met je nieuwe domein!
  Ik doe graag mee want je doet er zo mysterieus over en ik houd van verrassingen ;)
  Ik ben Liliane, ben op dit moment aan het afstuderen dus druk druk druk maar mijn blog is vaak een welkome afleiding. Ik houd van reizen, DIY (ik knutsel veel zelf in elkaar), fijne dingen (wie niet), beestjes (de knuffelbare), surfen (op golven, al is op het web ook erg leuk), food (ik wil mezelf nog geen keukenprinsesje noemen, but I try!), fotografie, dansen (pirouettes make my world go round) en gewoon lekker genieten van alles.

  [Reply]

 5. P.s. worden je volgers op Bloglovin’ gewoon automatisch overgezet?

  [Reply]

  admin Reply:

  Nee, volgens mij niet. Maar ik zag net dat nikitownsend.com al bestaat op Bloglovin’ dus je kan me wel opnieuw volgen :)

  [Reply]

 6. Super gaaf dat je je eigen domein hebt gekocht! Ik doe zeker mee :) Iets over mijzelf.. Ik ben Masha, ik ga nu naar 5VWO, ik hockey, ik volg maar liefst 14 series, hou van boeken lezen en films kijken, fotografie en cadeautjes kopen. Is er niet zoiets waar je je bloglovin’ followers kunt overzetten? Volgens mij: http://www.bloglovin.com/en/support#q=1
  Je moet maar even kijken..

  [Reply]

  admin Reply:

  Dat is handig. Thanks! Ik heb ze net een e-mail gestuurd.

  [Reply]

 7. Ahhhh, geweldig!!! Natuurlijk nogmaals gefeliciteerd met je diploma, kleine meisjes worden groot he! :) Weet je al wat je nu gaat doen? Werken (in Londen?) of toch sparen voor die reis naar Afrika? (Zoiets had ik gelezen haha)

  Ik doe, uiteraard, mee aan je winactie, super leuk! Nou, ik ben Ilse, 21, audiovisueel vormgeefster in spé en héél misschien ga ik toch nog stage lopen in Londen, en dan kom jij gezellig op bezoek! Ik ben verliefd op Londen, maar ik denk dat je mij eigenlijk wel kent haha. :)

  [Reply]

 8. Gefeliciteerd! En ik ben een beetje verliefd op je lay-out geloof ik.

  [Reply]

 9. Ik ben hartstikke blij voor je, het ziet er echt heel mooi uit! Ik doe natuurlijk mee!

  [Reply]

 10. Wij willen winnen!!!!!!!!!! Het is voor ons al bloed zweet en tranen voor op jou site te komen dus wij verdienen dit wel . Maak de site dus niet te moeilijk voor deze 2 oude dozen .Trouwens ik heb gehoord dat je een landgenoot word ik kom je opzoeken samen met je moeder en dan krijgen wij een rond leiding
  Groetjes de nachtzusters

  [Reply]

 11. Wat een leuke nieuwe site heb je! Ik doe mee hoor. Ik ben Saskia, 24 jaar en ik ga over een maandje trouwen. We hebben 2 katten en in het dagelijks leven werk ik met kinderen :) Ik blog graag, hou van lezen en thee .

  [Reply]

 12. Super leuk! Gefelicteerd met je nieuwe domein :) Als het goed is weet je wel ongeveer wie ik ben… Ik ben Indira, 19 jaar, studeer CIW in Utrecht en ben op dit moment lekker aan het genieten van de vakantie. Je weet wel, luieren, boeken lezen, blogs lezen, beetje werken, bios hier en etentje daar!

  [Reply]

 13. Ik denk: ohneeee, afscheidspost, Niki gaat stoppen.. Gelukkig niet!!! Leuk! Ziet er gelikt uit Niki. Leuk dat je dit ook nog doet en daar doe ik dus graag aan mee, haha. Nou, ik denk dat je mij ook wel zo’n beetje kent. Misschien zo’n beetje je enige mannelijke blogger die je al best lang volgt? Haha. Vooral een obsessie met reizen en gek van Jessie J, lijkt me wel zo de belangrijkste onderdelen hahaha!

  [Reply]

 14. Gefeliciteerd met je nieuwe domein! Ik heb je site volgens mij maar 1 keer eerder bezocht, of zelfs minder maar deze keer zal ik ‘m onthouden. Ik vind je layout trouwens heel mooi. Oké, haha ik doe mee met je winactie en zal wat over mezelf vertellen. Ik ben dus ehm, 12 jaar en hou van bloggen, webdesign, schrijven, tekenen en creatief bezig zijn. ^^ Oh en ik ben halfchinees, misschien leuk om te weten? En een half procent Frans – kijk die onnozele weetjes die weet ik dan altijd – voor de rest ben ik een levensgenieter en eigenlijk niet zo boeiend…

  [Reply]

 15. Tja, wil je mij nog leren kennen? Haha, volgens mij kennen we elkaar al behoorlijk goed. Uiteraard blijf ik gewoon ook hier op je site lezen (en ik heb een spelfout ontdekt, ohhh) dus ik wil je feliciteren met je nieuwe domein! Enne er wacht een blogpostje (van mij) op je… Ik wil natuurlijk meedoen, al weet ik niet wat voor nieuws ik je nog kan vertellen :) nu ga ik snel de rest van je blogposts lezen!

  [Reply]

 16. Niki, gefeliciteerd! Wat goed dat je het in vier jaar tijd hebt gehaald. En nu? Wat ga je nu doen? Uiteraard ook gefeliciteerd met je nieuwe domein. Jouw naam is perfect om als domeinnaam te gebruiken. En oh, ik ben heel erg benieuwd wat voor leuks je hebt dus ik wil graag meedoen. Ik volg je al sinds het begin van onze blogcarrières dus ik vind het maar lastig om iets over mezelf te vertellen. ;) Maar ik zal het simpel houden: ik ben Mylène, studente journalistiek, woonachtig in Utrecht en al jaren een blogger.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.