Skip to content →

Weer zo’n onsamenhangend stukje

280813

Dag lieve lezers. Daar ben ik weer. Eventjes dan.. Want hier in Antwerpen plannen ze de herkansingen gewoon lekker aan het einde van de zomervakantie. De heuse hel is alweer anderhalve week bezig en ik heb nog drie herkansingen te gaan. Ik ben inmiddels al gesloopt, volgens mij is mijn hoofd gegroeid door alle informatie die ik heb opgenomen en ik heb weer de godganse dag honger. Zo’n honger dat ik, terwijl de zon lekker aan het schijnen was, paprikasoep heb gemaakt. En ik heb ook nog eens de lekkerste salade ooit gemaakt. Hij was zelfs zó lekker dat ik het recept binnenkort met jullie ga delen. Want zo ben ik dan ook weer. Mijn kennis is jullie kennis!

Ook hebben een huisgenootje en ik eindelijk een schoenenrek gekocht zodat al onze schoenen mooi gesorteerd staan. Wat kan een meisje toch genieten van haar schoenen. Vooral de (slee)hakken die zo mooi zijn om naar te kijken maar niet zo comfortabel lopen als All Stars. Ach ja, het oog wilt ook wat (maar mijn voeten ook, dus vandaar mijn liefde voor All Stars). Over schoenen gesproken. Weten jullie welke schoenen ik deze maand ook heel vaak aantrek? Jup. Juist ja. Mijn hardloopschoenen. Niets is fijner om lekker doelloos rond te rennen omdat ik 1) toch te veel eet 2) anders de hele dag aan het bureau of in de bank zit en 3) ik het heerlijk vind om op een zwetende en inspannende manier mijn hoofd leeg te maken (oef, dat klinkt misschien een beetje nasty maar jullie snappen mij wel, toch?). En pssst. Stiekem is het mijn geheime missie om deze maand meer kilometers dan Mylène te lopen. Maar of mij dat gaat lukken? We shall see. Ik heb nog vier dagen..

En dan nu even iets over mijn impulsiefste beslissing van de afgelopen weken: ik heb mijn haren afgeknipt! Of nou ja, de kapper dan. Het lange haar van op de foto hierboven is nu alleen nog maar een illusie. Waar mijn haren eerst tot onder mijn voorgevel reikten, hangen ze nu net tot over mijn schouders. Er is zo’n 20 cm van af. Wowzers! Ik had gedacht dat ik er spijt van zou krijgen maar niets is minder waar. Ik vind het heerlijk en mijn haar lijkt ineens weer veel dikker en gezonder! Van de ene kant wel jammer dat ik dat ga verpesten door mijn haar weer ombre te laten verven deze week.. Maar van de andere kant ook niet want tsjah, ombre is liefde!

Weten jullie wat ook liefde is? Zes september. Want dan heb ik mijn laatste herkansing en mag ik nog twee weken genieten van mijn vrijheid voordat de colleges weer beginnen!

Published in Dear Diary

7 Comments

 1. Hé bah, zo aan het eind van je zomervakantie herkansingen…Maar goed, daarna dus nog twee weken te goed voor het weer echt begint. Dat is ook lekker. ;)

  [Reply]

 2. Haha, misschien onsamenhangend maar wel leuk om te lezen! Wat stoer dat je je haar hebt afgeknipt ;-).. En wat goed dat je zoveel loopt. Het kost mij zoveel moeite om weer in een fatsoenlijk ritme te komen!

  [Reply]

 3. Ben benieuwd naar je haar! Ik heb dus morgen ook een herkansing. Hoe komen ze er bij he, zo in de vakantie!?

  [Reply]

 4. Ik ben benieuwd naar je nieuwe kapsel !! Mijn liefde voor All stars is ook nog steeds zeer groot. Suc6 met je laatste herkansingen !

  [Reply]

 5. Best balen, die herkansingen aan het eind van de vakantie. Heel veel succes ermee!

  [Reply]

 6. Balen zeg dat je aan het einde van de vakantie herkansingen hebt! Veel succes ermee!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.