Skip to content →

We vieren mijn verjaardag met een winactie

Vandaag vieren we feest, want dames en heren, ik ben jarig! En wat is er leuker dan cadeautjes krijgen op je verjaardag? Juist ja, gewoon lekker een cadeau weg geven! Ik mag namelijk in samenwerking met Groupon, één van mijn lezers blij maken met een waardebon ter waarde van €20,-!

Ik zou hem zelf gebruiken voor de kortingen op stedentrips en strandvakanties (wat dacht je van een citytrip naar het mooie Rome, inclusief verblijf in een vier sterren hotel?). Maar ach, wie ben ik? Gelukkig heeft Groupon een heel breed en leuk aanbod dus is er voor ieder wat wils! Lekker dineren in een top restaurant voor een scherp prijsje? Helemaal tot rust komen in de sauna of tijdens een dagje wellness zonder er een fortuin voor te betalen? Of ben je misschien opzoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Lucky you, want op Groupon vind je het allemaal!

Het leuke van Groupon (behalve de fijne prijzen!) is dat je bijvoorbeeld nieuwe dingen in je “eigen stad” leert ontdekken. Zo heb ik eens in het verleden de deals in Maastricht bekeken. Ik stuitte toen op een leuke deal waarbij ik met flinke korting een driegangenmenu kon kopen bij een Italiaan waarvan ik niet eens wist dat ‘ie in Maastricht lag. Voordelig culinair genieten. Ja hoor, zelfs als student is dat gewoon helemaal mogelijk! Ga je liever naar een andere stad? No worries. Dat is allemaal mogelijk.

Dus, zie jij dit allemaal wel zitten en wil je kans maken op de waardebon? Laat dan even een reactie achter (met een geldig e-mailadres!) waarin je zegt dat je meedoet. De actie loopt tot en met 4 december. Good luck! En wie weet maak ik jou wel blij op pakjesavond!

Published in Dear Diary

9 Comments

 1. Gefeliciteerd Niki!! En nog een hele fijne dag gewenst :)

  [Reply]

 2. Gefeliciteeeeeerd!!! <3 Volgende week vieren we het met thee en taartjes he! :)

  [Reply]

 3. Gefeliciteerd!! En ik doe natuurlijk mee aan de winactie :)

  [Reply]

 4. Leuk zeg! Haha, en van harte gefeliciteerd! :D

  [Reply]

 5. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd met je verjaardag Niki!

  [Reply]

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Maak er een leuke dag van! :)
  En, ik doe graag mee met deze winactie! :P

  [Reply]

 7. Nog gefeliciteerd Niki!! Leuk dat je iemand van ons ook nog een cadeautje mag geven, i’m in! :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.