We like to party

Posted in Fun Times and Stupidity on December 13, 2009.

Wat doe je als je in het zuiden van Nederland woont, zonder een Starbucks in Maastricht of omgeving en toch ontzettend hunkert naar een caramel macchiato? Dan ga je dus gewoon samen met een paar vriendinnen een uur en een kwartier in de bus zitten om naar Aachen (Duitsland) te gaan waar ze wél een Starbucks hebben! En ach, je favoriete koffie in het Engels bestellen (lees: ik spreek geen woord Duits) heeft natuurlijk ook zo zijn charmes!

En hoewel ik mijzelf al twee weken lang een twintiger mag noemen, heb ik dit weekend pas mijn verjaardag gevierd. Zaterdagavond had ik een paar vriendinnen bij mij thuis uitgenodigd en hebben we samen tapas (gemaakt door mama) gegeten en natuurlijk liters wijn gedronken. Ik ben o.a. een paar handige cadeaubonnen en een boekje over fashion & designers rijker. En een boekje over mijn toekomstige woonplaats Dublin en erg leuke foto’s van The Nose mag ik natuurlijk ook niet vergeten.

Na veel gepraat, gelach, gezang en een paar flessen wijn, was het toch echt tijd om naar het station te lopen. We gingen naar Dance Classics XXL in het Mecc. Muziek van de jaren ’80 en ’90 zouden die avond centraal staan en we zouden optredens zien van Robin S. en Wipneus en Pim en als klapper op de vuurpijl: de Vengaboys! Om 02.45 werden de 7.000 mensen zelfs getrakteerd op een optreden van een Michael Jackson look-a-like!

Om 03.45 kwamen dan eindelijk de Vengaboys en de hele zaal zong natuurlijk al hun foute liedjes mee. Van Boom Boom Boom tot aan Shalalalala. En zo “shalalalala-de” mijn vriendinnen en ik de hele avond door. It feels fun to be 20, hihi.


30 reacties / Laat een reactie achter
30 REACTIES

 • Roel op 13 December 2009:

  Leuk! En zolang reizen voor een Starbuck, dat gaat heel ver:P


 • Jip op 13 December 2009:

  I don’t mind, ik heb ‘m ook niet zelf verzonnen.


 • Carmen op 13 December 2009:

  Ja inderdaad, ik vind het echt jammer dat ze uit elkaar zijn gegaan :( Wat leuk! Ik mis de Starbucks ook heel erg in Nederland.. Hoop dat er ooit nog eentje in (de buurt van) mijn woonplaats komt (:


 • Roy op 13 December 2009:

  Ik moet ook maar eens iets van starbucks gaan proberen.. nog nooit gedaan namelijk ;)


 • Leonie op 13 December 2009:

  Starbucks, ik kan wel zeggen dat ik het ook op heb maar dan lieg ik zo hard. Op naar Rome’s Strabucks, haha. Fijn dat je het zo leuk had!


 • Mirthe op 13 December 2009:

  Zo, jij hebt veel over voor Starbucks, haha!


 • lizet op 14 December 2009:

  klinkt als een leuke verjaardag!! :D ook al wassie wat later gevierd… haha :)
  en ach, zolang in de bus zitten voor de starbucks heeft ook zn charmes… ik ben zaterdagavond in utrecht even geweest, een lekkere caramel hot chocolate ging er goed in!! :D


 • Anna op 14 December 2009:

  Haha, Vengaboys, grappig! Enne, ik heb gelukkig een Starbucks in de buurt, eigenlijk zelfs 3 :$ haha


 • tineke op 14 December 2009:

  Je kan zo hèèrlijk met de vengaboys meebleren, hihi! Klinkt gezellig! :)


 • Sharon op 15 December 2009:

  Hier in de omgeving is ook nergens een Starbucks.. zo oneerlijk! Duitsers zijn *** omdat ze t vertikken, de meest universele taal, engels te leren en ze vinden dat JIJ maar gewoon duits moeten kunnen… vice versa, hoooo maar!

  Zo’n party is echt onwijs leuk! Hebben we hier ook wel eens gehad, vooral de gabber muziek kan ik dan weer heeeeeel erg om lachen :D


 • Ilse op 15 December 2009:

  Starbucks is lekkerrrrrrrrrr!
  Binnenkort, als ze het station van Eindhoven verbouwen, komt er een Starbucks in EHV! Dusseeeeh, tot ziens in Eindhoven? hahaha. ;)


 • Anouk op 15 December 2009:

  haha vengaboys! Wat is dat lang geleden zeg. En ik drink geen koffie dus geen Starbucks problemen voor mij. (misschien lust ik het inmiddels wel, maar begin er gewoon niet aan, al die koffie addicts die ik hier in me omgeving heb, moet er niet aan denken zo te panieken als ik geen koffie kan krijgen haha)


 • Gertjan op 15 December 2009:

  Ik houd van 80&90’s party’s Ik ga er zo graag heen. Het is echt mijn muziek en een stukje beter dan de muziek die er hedendaags te horen is in de kroeg.


 • Kinga op 16 December 2009:

  fijn dat het zo leuk was! Kwamen er maar eindelijk eens wat meer starkbucks in Nederland, ik zit nu ook echt te wachten op een starbucks bij mij in de buurt..


 • Myrthe op 16 December 2009:

  Ik zou dat ook zó doen hoor, voor een starbucks. Zeker ook leuk als het zo spontaan besloten is :)


 • Dewi op 16 December 2009:

  Aaaah, het water loopt me al in de mond. Vooral in deze koude tijden zou een warme chocolademelk met caramelflavour er wel in gaan. Meestal als ik ergens naar afreis met de trein moet ik overstappen op Utrecht Centraal, waar ze godzijdank een Starbucks hebben, en ik stap niet over voordat ik er iets genomen heb, haha.


 • Linda op 16 December 2009:

  Jouw liefde voor Starbucks moet wel heel groot zijn! Ik ben maar al te blij dat er tegenwoordig eentje op amsterdam cs zit.
  Haha, zaterdag is er bij mij in de buurt ook een 80’s/90’s party (elk jaar) en daar komen dit keer ook de Vengaboys :’)


 • John op 16 December 2009:

  Wat! Een uur en 1 kwartier! Wow! Ik heb vanmorgen een caramel macchiato gehaalt op Schiphol, hij was overheerlijk weer!


 • Ingelis op 17 December 2009:

  Aaawh, de Vengaboys! En wat heerlijk dat je gewoon even naar Aachen kunt. Voor koffie.


 • Alxndr op 17 December 2009:

  vengaboys!!! Nostalgie!


 • Lauren op 17 December 2009:

  Wat gaaf dat je voor Starbucks helemaal naar duitsland gaat haha!
  Jaloers!


 • Willemijn op 18 December 2009:

  Nog gefeliciteerd! Ik kan nog steeds de Venagboys meedreunen haha.


 • Chamid op 18 December 2009:

  Eeen beetje laat, maar nog gefeliciteerd! 20 lijkt me een mooie leeftijd. *nog 6 jaar te gaan*


 • Eline op 19 December 2009:

  Nog gefeliciteerd ;) En de Vengaboys zijn echt jeugdsentiment haha


 • Martine op 19 December 2009:

  Starbucks is zoooooo geweldig! <3 Ik bof dat ik in Utrecht woon ;-) . Hahaha, Vengaboys, dát is lang geleden, zeg! Wel een leuke verjaardag, lijkt me. Nog gefeliciteerd! xMM


 • Stéphanie op 20 December 2009:

  Jij moet wel een hele grote starbuck-fan zijn ;). Ik drink nooit koffie eigenlijk, dus ik weet niet of je gelijk hebt dat je fan bent.. :P


 • Laura op 20 December 2009:

  Haha de vengaboys, wat grappig zeg!
  Ik wil ook starbucks!! Drink elke dag uit mijn starbucks mok en heb me voorgenomen om binnenkort toch even naar utrecht te gaan,om de voor mij dichtsbijzijnde starbucks leeg te drinken ^^


 • Ellen op 20 December 2009:

  aaah geweldig niki :D
  ik was vroeger helemaal fan van de vengaboys, hahha!


 • veerle op 20 December 2009:

  Starbucks rules! Groot gelijk, ik zou er nog veel langer op de bus durven zitten denk ik! Leuke blog!


 • Caithlin op 20 December 2009:

  Och de Vengaboys, die muziek hoorde ik altijd in mijn jeugd (god, wat klink ik oud als ik praat over mijn jeugd alsof ik niet meer in mijn jeugd zit). Vooral dat liedje Shalalalalala bleef altijd zo verschrikkelijk in je hoofd hangen!


Laat een reactie achter