Skip to content →

Wat ik wel eens met jullie zou willen doen

Vertelde ik hier nog dat ik wel eens aan jullie moet denken, vertel ik vandaag maar eens wat ik wel eens met met bepaalde bloggers zou willen doen als ze mijn real life vrienden waren (en ik bakken vol met geld had). Gebaseerd op hoe ik jullie zie en onze gemeenschappelijke interesses:

 • Met Ilse zou ik sowieso een weekend, nee wacht, een week, naar Londen willen gaan. Samen slenteren door “onze” stad, genieten van de Britse mannen, drankjes doen bij Starbucks, shoppen tot we erbij neervallen, naar een musical gaan, de pub in duiken en een reis naar Australië boeken.
 • Met Mylène zou ik naar alle voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal willen gaan. Samen onze jongens aanmoedigen, schreeuwen tot we schor zijn en – als het moet – huilen van verdriet. Ook zou ik het niet erg vinden om samen naar een concert van John Mayer en/of Jason Mraz te gaan.
 • Met Carmen en Myrthe zou ik heel graag willen koken en bakken. Ze laten vaak heel veel lekkers op Twitter zien en ik weet dat zij ook vegetariërs zijn. Kokkerellen met bloggers. Ik zie een nieuwe tv-hit.
 • Met Roel zou ik naar een concert van Jessie J in Londen willen gaan. Daarna gaan we gelijk door naar Berlijn zodat hij mij deze stad kan laten zien en we eindigen ergens in Spanje, waar we beiden Spaans spreken, cervezas drinken en tapas eten.
 • Met Harmke zou ik een potje willen hockeyen, feesten op de club en bier drinken (en misschien een toernooitje meepakken?). Daarna door naar Vlieland waar we na een strandwandeling lekker op de bank een marathon van the Vampire Diaries houden. Uiteraard is Masha tijdens deze marathon ook aanwezig.

En voor de bloggers die niet in dit rijtje staan: hakuna matata. Met jullie wil ik graag een kop koffie drinken in Antwerpen.

Published in Random Thoughts and Scribblings

6 Comments

 1. Mocht ik in de buurt zijn van Antwerpen doe ik wel een belletje ;)

  [Reply]

 2. Wat een leuke blogs! Sommige kende ik al, de andere volg ik nu via Bloglovin :)

  [Reply]

 3. Awyeah! Ik ben zeker aanwezig tijdens de marathon! Leuk lijstje :)

  [Reply]

 4. Haaa wat leuk! Ik zie dat ook wel zitten hoor. Dan mag jij mij trouwens ook een keer meenemen naar James Morrison, want stiekem heb ik hem nog nooit live gezien. :( Mag ik trouwens ook aanschuiven tijdens die Vampire Diaries marathon?

  [Reply]

 5. Oh leuk om te lezen, onbewust krijg je met sommige bloggers toch op een bepaalde manier een band. Leuk =)

  [Reply]

 6. Hahahaha ik zeg zeer strak plan! Voor lekker eten en kokerellen ben ik altijd in!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.