Vertelde ik hier nog dat ik wel eens aan jullie moet denken, vertel ik vandaag maar eens wat ik wel eens met met bepaalde bloggers zou willen doen als ze mijn real life vrienden waren (en ik bakken vol met geld had). Gebaseerd op hoe ik jullie zie en onze gemeenschappelijke interesses:

  • Met Ilse zou ik sowieso een weekend, nee wacht, een week, naar Londen willen gaan. Samen slenteren door “onze” stad, genieten van de Britse mannen, drankjes doen bij Starbucks, shoppen tot we erbij neervallen, naar een musical gaan, de pub in duiken en een reis naar Australië boeken.
  • Met Mylène zou ik naar alle voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal willen gaan. Samen onze jongens aanmoedigen, schreeuwen tot we schor zijn en – als het moet – huilen van verdriet. Ook zou ik het niet erg vinden om samen naar een concert van John Mayer en/of Jason Mraz te gaan.
  • Met Carmen en Myrthe zou ik heel graag willen koken en bakken. Ze laten vaak heel veel lekkers op Twitter zien en ik weet dat zij ook vegetariërs zijn. Kokkerellen met bloggers. Ik zie een nieuwe tv-hit.
  • Met Roel zou ik naar een concert van Jessie J in Londen willen gaan. Daarna gaan we gelijk door naar Berlijn zodat hij mij deze stad kan laten zien en we eindigen ergens in Spanje, waar we beiden Spaans spreken, cervezas drinken en tapas eten.
  • Met Harmke zou ik een potje willen hockeyen, feesten op de club en bier drinken (en misschien een toernooitje meepakken?). Daarna door naar Vlieland waar we na een strandwandeling lekker op de bank een marathon van the Vampire Diaries houden. Uiteraard is Masha tijdens deze marathon ook aanwezig.

En voor de bloggers die niet in dit rijtje staan: hakuna matata. Met jullie wil ik graag een kop koffie drinken in Antwerpen.

Share: