Waarom Britse mannen leuk zijn

Posted in The London Life on May 18, 2012.


1 2 3 4 5 6

Het accent. Of het nu een Cockney, Welsh, Schots of Iers accent is, I don’t care because I like them all. Alles klinkt meteen zo veel leuker, aantrekkelijker, beleefder, liever, mooier, romantischer, stoerder en ga zo nog maar even door.. Het is alleen zo jammer dat wanneer ze dronken zijn, ze ook een stuk minder goed te begrijpen zijn. Maar ach, dat heeft natuurlijk ook wel weer zijn charmes.

Ze houden van voetbal. Niet dat andere mannen niet van voetbal houden, maar aangezien ik de Premier League volg, is dit natuurlijk wel een ontzettend groot pluspunt. Het is ontzettend fijn om mannen in de pub te zien juichen voor hun club. En zodra ze merken dat er een Nederlandse vrouw die ook nog eens van voetbal houdt in the house is, is het voor beide partijen een groot feest. Zij uiten hun bewondering voor Kuyt, van Persie en Robben en ik word blij omdat ik dat accent weer hoor.

Ze zijn heren. Het lijken wel allemaal Mister Darcy’s. Ze houden de deur voor je open, rapen iets op als jij iets laat vallen, ze nemen de tijd voor je.. Het is echt ongelofelijk. Laatst liep ik de trap af bij een metrostation en een vrouw met kinderwagen kwam de trap op. Iedere man die voorbij liep vroeg aan haar of ze haar konden helpen. Echt iedere man. Wat een heren! Je snapt nu natuurlijk wel dat ik binnenkort een kinderwagen ga kopen!

En weet je wat nu zo fijn is? Je hebt ze in alle soorten en maten en ook nog eens overal. ‘s Ochtends in de metro en in de metro naar huis. In het park, in de pub, bij de Starbucks of gewoon op straat. Ze zijn er altijd en overal.

Wat vinden jullie leuk aan de Britse kerels?


5 reacties / Laat een reactie achter
5 REACTIES

 • Ilse op 18 May 2012:

  De combinatie van het accent en de echte gentlemen maakt een Britse man nog leuker, zo niet perfect.


 • Annemijn op 18 May 2012:

  Die accenten vind ik echt geweldig!


 • Mylene op 19 May 2012:

  Aaaah ja, Britse mannen zijn leuk. Veel spontaner, liever, leuker, etc. dan Nederlandse mannen heb ik het idee. Als de Nederlandse man je aanspreekt, is het omdat hij je wil versieren, maar die Britten willen ook gewoon een normaal gesprek met je voeren.


 • Saskia op 29 May 2012:

  Oh dat accent kan ik ook bij weg smelten..


 • T op 10 June 2012:

  *zucht ja …*


Laat een reactie achter