Skip to content →

Vreugde wordt onvreugde

Na een paar dagen zeilen ben ik twee Engelstalige boeken van Twilight rijker. Ja, ook ik heb het Twilight-vrius te pakken gekregen en zwijmel helemaal weg bij Edward Cullen. Verder heb ik genoten van de Nederlandse zon én temperatuur terwijl ik aan’t zeilen was en terwijl ik lag te zonnen op onze boot. Mijn beste vriendin en ik hebben gelachen om alles en iedereen en in een dronken bui heb ik alle bierspatels van de plaatselijke discotheek gestolen. Jup, Friesland was geslaagd!

Toen ik in mijn roes thuis kwam en mezelf trakteerde op een avondje computeren kwam ik echter tot een rampzalige ontdekking. Nee, rampzalig is misschien niet het goede woord.. Het is vele malen erger! Het is.. Het is.. Het is ONBESCHRIJFELIJK! Ik kan het niet in woorden uitdrukken! Ik verkeer op dit moment in zo’n grote shock dat ik niet meer helder kan nadenken! (…)

DE KAARTEN VOOR HET CONCERT VAN JAMES MORRISON ZIJN UITVERKOCHT EN NIKI HEEFT GEEN KAARTJE!

Toen ik mijn kaartje wilde bestellen, is er iets fout gegaan. Ik kreeg maar geen bevestiging. Ik besloot het een andere keer te proberen, maar die andere keer kwam er niet van! Ik was het gewoon he-le-maal vergeten. Hoe stom kan ik zijn? Mijn grootste inspiratiebron komt naar Nederland en ik ben er niet bij. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan (meerder keren zelfs!). Daarbij kwam het feit dat niemand met mij mee wilde omdat ze het kaartje te duur vonden. Excuse me? Als ik het mij goed herinner, was het kaartje absoluut niet duurder dan €40,- En al was het wel zo: hij is elke euro dubbel en dwars waard!

Rampzalig? Poeh, voor mij voelt het aan alsof de wereld vergaat! Gelukkig bestaan er ook sites zoals marktplaats.nl waar ik als nog een kaartje (voor een hogere prijs) kan kopen. Maar dat maakt mijn verhaal minder dramatisch, haha.

Published in Mister James Morrison

18 Comments

 1. Oooh gosh dat is echt super erg! ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Gelukkig is treedt nikki altijd in NL op. Maar nu ze naar op 1 oktober (mijn verjaardag) wordt geopereerd aan haar stem moet ik 2 maanden zonder nikki doen. :O
  En dat vind ik allang
  hopelijk dat je nog kaartjes kan vinden op marktplaats!
  xx

  [Reply]

 2. Jip

  Ahh, wat stom dat het uitverkocht is. Ik hoop dat je een kaartje op marktplaats kunt vinden. En yay, Twilight.

  [Reply]

 3. Eva

  aahhh nee! Hoe kun je dat nu vergeten :P

  Hopelijk vind je een (niet zo duur) kaartje op mp!

  [Reply]

 4. Roy

  Ik hoop dat je nu wel een kaartje hebt kunnen vinden en gaat er nu wel iemand met je mee?

  [Reply]

 5. WY

  Hi Niki! Kwam weer even langs op je blog, en las je laatste over het uitverkochte concert van James. Er zijn geloof ik nog kaarten beschikbaar via zijn eigen site, hoewel je daar wel iets meer kwijt bent, vanwege verzendkosten vanuit UK en je hebt een creditcard nodig.

  Een andere optie: ik ken iemand die een kaartje over heeft (tenzij het kaartje over HAD is, zal navragen). Hij komt wel uit UK, dus er hangt een UK prijskaartje aan. Maar ik denk dat hij het wel wil doorverkopen voor de aankoopprijs. So let me know of ik dat kaartje voor je moet reserveren!

  WY

  [Reply]

 6. Wedden dat jij straks toch wel gaat! ;) Het is gewoon… jouw lot om hem steeds te zien als hij hier is ;)

  [Reply]

 7. Oh balen dat je geen kaartje kunt krijgen! Hopelijk brengt Marktplaats je meer geluk

  [Reply]

 8. neeeeee :( Hopelijk zet iedereen naar dit verhaal zijn kaartje online=)

  [Reply]

 9. Het kan niet dat jij niet gaat, de grootste fan (die ik ken) is niet aanwezig bij z’n concert? Onmogelijk!!
  En dat er niemand met je mee wil omdat het te duur is, belachelijk. Zoals je zelf zegt; hij is elke cent dubbel en dwars waard.

  [Reply]

 10. Wow, ik dacht dat je al kaartjes had! Ik heb ze ook niet :( Maar jij moet gewoon, ik vind het zielig :(

  [Reply]

 11. Twilight is leuuuuk!

  Wat vervelend dat het fout is gegaan met de kaartjes! Met marktplaats moet je trouwens wel uitkijken! Zitten een hoop neppe tussen.

  [Reply]

 12. Edward Cullen… zucht. De trailers van New Moon zijn ook zó gaaf! Kan niet wachten tot November 20th (of de 19e, dat is ook nog een optie). Maar echt balen van JM, hopelijk vind je inderdaad nog een kaartje via Marktplaats.

  [Reply]

 13. Dat is echt vreselijk!! Maar goed, ik was net even op MP toen ik ontdekte dat er wel nog super veel kaartjes tekoop zijn! Dus hurry!! Hopelijk was je vakantie zeer geslaagd. Veel plezier met je twilight boeken (ik vind het niets en ja ben de enige op de wereld)
  Even op zijn Limbo’s afsluiten Haije!!
  Groetjes vanuit Venlo :P

  [Reply]

 14. Roy

  Ik zag dat je wordpress voor mij hebt geinstalleerd ( super! ), alleen weet ik niet goed hoe ik ‘t nu op mijn website krijg ;)

  [Reply]

 15. Soms is marktplaats toch nog ergens goed voor! Hopelijk heb je er straks alsnog 1 (:

  [Reply]

 16. Chamid

  Bij welk deel van Twilight ben je :)? Aaah dat is flink pech hebben, gelukkig bestaat marktplaats en al die andere verkoopsite;s.

  [Reply]

 17. Kan me wel voorstellen dat het balen moet zijn! Hopelijk komt het nog goed voor je en vind je toch nog een kaartje! Succes ermee!

  [Reply]

 18. Ik ben, sinds ik pas geleden de film heb gezien, ook helemaal verslaafd aan Twilight. Ik wil de boeken gaan lezen, maar eerst even de boeken die ik nog in huis heb liggen uitlezen.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.