Skip to content →

Verhaaltjes van Niki (4)

Tussen al mijn troep, vond ik 2 schriften die vol staan met verhalen. Tijdens het doorlezen van de schriften heb ik in een deuk gelegen. Niet alleen vanwege het handschrift, de taal- en spelfouten maar ook gewoon omdat het verhaal soms op poep slaat. Lezen en lachen jullie even mee?

Published in Dear Diary

5 Comments

  1. Leuk, ik krijg door deze posts steeds meer zin om mijn oude kamer bij mijn ouders op te ruimen en mijn verhalen van vroeger op te zoeken :)

    [Reply]

  2. Whahahah weetje hoe grappig. Ik heb ook nog zoiets liggen maar dan over koeien. Is altijd super grappig om terug te lezen.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.