Skip to content →

Verhaaltjes van Niki (2)

Tussen al mijn troep, vond ik 2 schriften die vol staan met verhalen. Tijdens het doorlezen van de schriften heb ik in een deuk gelegen. Niet alleen vanwege het handschrift, de taal- en spelfouten maar ook gewoon omdat het verhaal soms op poep slaat. Lezen en lachen jullie even mee?

Published in Dear Diary

5 Comments

  1. Haha geweldig! Nou je kreeg er wel een goed cijfer voor zeg ;)

    [Reply]

  2. Geweldig! Het is altijd leuk om oude verhalen terug te lezen.

    [Reply]

  3. haha, geweldig, ik bedenk me ineens dat ik ook nog schriften vol met verhalen heb liggen. Aangezien ik toch nog moet opruimen bij mijn ouders kan ik misschien ook wel eens wat verhalen van vroeger gaan bloggen :P

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.