Skip to content →

Update van Niki

Vier september was mijn laatste blog en dat is nu al twaalf dagen geleden, bijna twee weken! Sorry lieve lezers voor mijn afwezigheid op Nevermind Me! Even een kleine update van mijn leven:

SCHOOL
Toen ik voor de zomervakantie te horen kreeg dat ik niet meer door mocht gaan met mijn opleiding, stortte mijn wereld compleet in elkaar. Maar ik mag mijzelf nu al drie weken lang een tweedejaarsstudent van de HEBO noemen en dat voelt onwijs goed! Tot nu toe verloopt alles precies zoals ik het wil. European Law en Frans zijn weliswaar twee grote struikelblokken maar dat weerhoudt mij er niet van om daar extra aandacht aan te besteden. Het schooljaar 2009 – 2010 wordt míjn jaar! En weet je wat het leukste van allemaal is? Over precies één jaar zit ik ergens in het buitenland! Amerika, Mexico, Engeland of Frankrijk? Ik weet het nog niet, haha!

SPORT
Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik na twaalf jaar gestopt met hockeyen. Ik kan niet ontkennen dat ik het hockeyen ontzettend mis maar ja, ze zeggen niet voor niets: You don’t know what you’ve got until it’s gone.” Ik sta sinds gisteren wel ingeschreven bij de sportschool en ik ga vanavond mijn eerste les Zumba volgen. Ook staat er een curus squashen op het lijstje!

VOORUITZICHT
In de laatste week van oktober, wanneer ik herfstvakantie heb, ga ik vijf dagen naar Londen toe met mijn ouders en kenissen. Eerst stond Parijs op de planning maar daar heb ik gelukkig verandering in kunnen brengen. Niet dat ik Parijs niet leuk vind, maar daar ben ik één of twee jaar geleden geweest. Londen is voor mij alweer drie of vier jaar geleden. Trouwens, weet iemand waar ik de Topshop precies kan vinden? Ik ben van plan om daar de nodige Pondjes uit te geven, hihi.

OVERIG
Ik heb de Twilight saga bijna uitgelezen. Nog een paar bladzijdes van Breaking Dawn en dan ben ik klaar. Ik ben benieuwd naar de film New Moon maar dat zal (net als Twilight) het boek toch niet overtreffen. Maar ja, we zullen zien. Jacob Black is in iedergeval de moeite waard om naar te kijken, hihi. Verder ben ik super blij dat Gossip Girl weer is begonnen! Mijn hemel, wat had Serena weer een ontzettend mooie jurk aan!

Published in Dear Diary

15 Comments

 1. Ik wil ook naar Londen!!!! Mag ik mee?! And ofcourse, GG rules!

  [Reply]

 2. Wanneer was GG? Dat heb ik toch niet gemist hè? Londen, geniet er van!! Waarom ga je volgend jaar richting het buitenland?

  [Reply]

 3. Roy

  Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe twilight film. Londen lijkt me ook cool, daar wil ik ook nog wel een keer heen ;)

  [Reply]

 4. GG was zo leuk! Ik wou dat ik geen week hoefde te wachten op een nieuwe aflevering. En leuk dat je naar Londen gaat, daar ben ik nog nooit geweest :)

  [Reply]

 5. Wat fijn dat het zo goed gaat!
  Jammer dat je gestopt bent met hockey, maar als het niet anders kan..

  [Reply]

 6. Ik ben nog nooit in Londen geweest helaas! Wil er wel graag een keertje heen.

  Jammer dat je hebt moeten stoppen met hockey =(

  [Reply]

 7. De Topshop zit op Oxford Circus! Gigantische winkel, bekendste plein van Londen, kan niet missen. Alvast veel plezier.

  Jammer dat je bent gestopt met hockey! En aaaaah, ik heb ook zo’n zin in New Moon! Ik vind trouwens de film redelijk gelijkwaardig aan het boek, bij Twilight. Nja, hoop dat dat bij New Moon ook zo is. En Gossip Girl, zo blij dat het weer is begonnen! Net zoals 90210, OTH en Melrose Place (nieuw, erg leuk!). En binnenkort The Hills en The City. Ik zeg hallo tegen een nieuw televisieseizoen.

  [Reply]

 8. Is gossip girl weer begonnen. DAmned, dan heb ik dat gemist :o Leuk dat je naar londen gaat =D

  Nog 9 weken en 2 dagen tot New Moon uitkomt jeahh

  [Reply]

 9. Ik ben ook zo blij dat Gossip Girl weer begonnen is :) Hoe vond je Breaking Dawn? Ik vond het zelf het leukste en meest spannende boek van de hele serie!

  [Reply]

 10. Yeah, ik heb GG ook gemist. En ik kan ook niet wachten op New Moon, zeker na die nieuwe trailer, dus… Jah. Ik snap wat je bedoelt.

  De Topshop flag store kan je vinden of Oxford Circus. Laat ik je van tevoren even waarschuwen: HET IS DAAR ENORM DRUK omdat Oxford Circus een toeristenplek is en omdat dit de flag store is (drie verdiepingen!). Tip: kleed je van tevoren handig aan zodat je geen uren in de rij hoeft te gaan staan voor een paskamer.

  [Reply]

 11. Eva

  je gaat dit jaar gewoon super afronden en dan lekker naar het buitenland! welke sportschool ga je btw? zumba is leuk!

  [Reply]

 12. Wat vet dat je naar Londen gaat! Veel plezier alvast :-)

  [Reply]

 13. Ik ben vorig jaar ook in okt. naar Londen geweest, en het is er zooooo geweldig! Ik ga echt weer! :D

  [Reply]

 14. De gedachte dat je volgend jaar in het buitenland zit lijkt me heerlijk. Mexico, wauw! En ik ben ook maar al te blij met het nieuwe seizoen van Gossip Girl. Moet nog wel ff wennen aan al die nieuwe kapsels en stiekem vind ik Nates haar leuker als het naar voren zit, maar goed, ze blijven allemaal heel erg knap haha.

  [Reply]

 15. London is dé stad « 3
  Ik ga dit jaar misschien :$
  Veel plezier alvast :’)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.