Skip to content →

twintig, twenty, vingt, veinte

Om twaalf uur ‘s nachts wakker ge-sms’t en gebeld worden is niet prettig. Mijn nachtrust is heilig en daar moet je vooral niet mee spotten. Boos ben ik dan ook als ik mijn telefoon hoor gaan. Maar zodra ik mijn ringtone hoor (wie anders dan James Morrison?) verschijnt er toch enigzins een klein lachje op mijn gezicht. Hij mag mij natuurlijk altijd wakker maken. Ik neem de telefoon op en hoor alles behalve James. In één klap kom ik weer bij zinnen en besef ik dat ik wakker ben. Ugh! Gefrustreerd en toch een beetje gevleid praat ik verder om vervolgens een paar smsjes te lezen. Slaapdronken, dat wel.

Ondanks mijn “onrustige” nacht, sta ik vandaag toch om 07.30 uur op en ik hoef niet eens naar school! Waarom ik dan wel zo vroeg op sta? Omdat ik naar Den Bosch ga om te winkelen. I like, I like! Daarna ga ik weer terug naar Maastricht want mama gaat lekker Indisch koken vandaag. Ook hoop ik dan o.a. het deluxe album van James Morrison in ontvangst te nemen, maar dat moet wel goed komen. Nadat ik mijn buikje (zeker) vijf keer rond heb gegeten, stap ik om 20.00 uur weer in de bus richting centrum om een drankje te drinken met mijn lieve collega’s.

En waarom ga ik dat vandaag allemaal doen? Omdat het vandaag de dag is dat ik voorgoed mijn tienerjaren verlaat en vol goede moed de wereld van de twintigers in stap. En stiekem vind ik het best eng. Twintig.. Oh God, ik voel me nu al oud!

Precious Love, omdat het mijn verjaardag is en omdat het gewoon mijn liedje is :)

Twaalf december geef ik een feestje. Komen jullie dan ook? We gaan eerst tapas eten en daarna naar o.a. de Vengaboys because we like to party. Fout, maar goud!

Published in Dear Diary

19 Comments

 1. Gefeliciteeeeeeeeeeerd!!!! :D
  Heb je al cadeautjes gehad?
  Haha, is ‘t eng; geen tiener meer zijn? Nu zit je voor altijd in de tig, tenzij je 100 word!
  Geniet van je dag!

  [Reply]

 2. Roy

  GEFELICITEEEEEEERD! Dat je nog maar jaren mag gaan genieten van James morrison en zijn muziek! :D

  [Reply]

 3. Heeel erg gefeliciteerd Niki, geniet van deze dag ;-) en tapas zijn lekkuur. Nee grapje ;p haha ;-)

  [Reply]

 4. Eva

  Ahaaa jij gaat naar Boney M, Vengaboys en Wipneus en Pim in het MECC! Leuk zeg, misschien ga ik ook nog

  Hele fijne verjaardag!

  [Reply]

 5. Fijne verjaardag! Twintig klinkt inderdaad al veel ouder dan 19 o:

  [Reply]

 6. Happy Birthday to youuuu!
  ik ben altijd in voor een feestje! ^^

  [Reply]

 7. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! En dan nog iets.. 20! Je bent echt wel oud :P

  [Reply]

 8. Ik heb je al gefelciteerd! Leuke verjaardag gehad? Ach, twintig, je mag je nog wel even kind voelen. Het is nog geen 21! Haha.

  [Reply]

 9. Happy birthday to youuuuu! Gefeliciteerd :D

  [Reply]

 10. Niki, nog gefeliciteerd!! Tapas klinkt trouwens goed, dus ik ben erbij. Hé, twintiger!

  [Reply]

 11. Nog gefeliciteerd! :D Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad, maar daar ben ik zeker van! En Precious Love is echt het beste liedje van James ooit :)

  [Reply]

 12. Better late than never, Gefelicitaaaaart!!! ;)

  [Reply]

 13. kim

  Een beetje laat maar: happy birthday!!

  [Reply]

 14. Laat, later, laatst. Maar nog gefeliciteerd!

  [Reply]

 15. Slecht slecht slecht! Ik dacht er op je verjaardag nog aan! Maar nog gefeliciteerd!!

  [Reply]

 16. G E F E L I C I T E E R D !
  Sorry, beetje laat, maar ik was even op blogpauze :)

  Trouwens, je staat weer bij mijn trouwe links hoor! :D

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.