Skip to content →

TomorrowLand: epic madness!

310713

Toen ik in februari tien minuten voor de online kaartverkoop van TomorrowLand mijn laptop maar eens opstartte en ik op de valreep tickets had weten te scoren, had ik nog helemaal geen besef van wat er mij te wachten stond. Natuurlijk had ik er wel zin in en keek ik uit naar dansen in de zon op fijne deuntjes, omringd door leuke mensen. En natuurlijk wist ik stiekem al dat het onwijs tof zou worden (of nou ja, daar hoopte ik in ieder geval heel erg op!).. Maar dat dit magische festival torenhoog boven mijn verwachtingen zou uitstijgen, had ik nooit durven dromen.

Toen ik zaterdagochtend wakker werd en een ontbijt wilde fixen, werd ik een beetje bang van de donkere en dreigende lucht. Geheel terecht ook want het begon te regenen als een malle. Heel even dacht ik dat TomorrowLand in het water zou vallen (ha ha) maar toen ik in de middag eenmaal mijn outfit aan had, mijn veertjes in mijn haren dansten en ik mijn hippiebril op had, stond daar opeens de zon aan de hemel te pronken. En dat hield ‘ie de hele dag nog vol ook. De opschepper! Maar je hoort mij, of een van de andere duizenden bezoekers niet klagen, hoor. Want wat was het heerlijk vertoeven (soms was het zelfs te warm!).

Ik heb het zo naar mijn zin gehad die zaterdag. Het leek te mooi voor woorden. En wat bleek? Dat was ook zo. Toen Avicii aan het draaien was, kwam een vriendinnetje tot de ontdekking dat haar iPhone gestolen was. Een flinke domper dus. Maar dat was nog niet alles. Toen de sfeer er net weer in begon te zitten, Armin van Buuren on stage kwam en heel TomorrowLand vertelde dat hij zojuist vader was geworden, begon het te regenen. En dan heb ik het niet over een beetje regen maar regen waar je u tegen zegt. Mijn make-up was volgens mij van mijn gezicht gespoeld, mijn kleren waren doorweekt en ik had een zwembad in mijn schoenen. We waren die avond vroeger en natter thuis dan dat we verwacht hadden.

En toen kwam zondag. Magische, fabuleuze, waanzinnige, dromerige, voortreffelijke, mooie, prachtige, onwerkelijke zondag. Normaal staat niets of niemand mijn Lazy Sunday in de weg maar deze zondag was alles behalve lazy. Dit was pas écht een perfecte zondag. Geen drama, geen gestolen telefoon en geen regen maar heel veel liefde, zon en te veel energie en adrenaline. Ik heb die dag op een wolkje geleefd, zweefde van hier naar daar en was omringd door duizenden engeltjes in een universum van liefde. De sfeer was intens, de muziek was hemels, en het was feesten as if there was no tomorrow!

TomorrowLand was één groot episch feest. Een feest om nooit, maar dan ook echt NOOIT te vergeten. Een feest dat zo veel leuke, mooie en liefdevolle mensen bij elkaar brengt. Een feest waar je helemaal los kan gaan en opgaat in het moment. Een feest waar je even alles kan vergeten en alleen maar aan leuke dingen denkt. Een feest waar je high wordt van de sfeer. Een feest met prachtige decors, oogverblindend vuurwerk en meesterlijke Dj’s. Een feest waar niets of niemand te gek is. Maar vooral een feest om weer naar uit te kijken. Nu al. Want volgend jaar wil ik er koste wat kost weer bij zijn!

Published in Fun Times and Stupidity

12 Comments

 1. Het ziet eruit dat je een super weekend gehad hebt! :D Het is nooit helemaal mijn ding geweest maar het ziet er tof uit. ;)

  [Reply]

 2. Oh man, nu wil ik nog liever daarheen! Ik kan me voorstellen dat het super super tof is geweest :D

  [Reply]

 3. Leuk om te lezen :) Het festival-gevoel begint bij mij nu helemaal te kriebelen. Heerlijk, en vooral met dit weer!

  [Reply]

 4. Ik heb al een paar blogs gelezen over dit festival en het klinkt zo vet! Ik ben 1.5 week geleden naar buiten westen in Amsterdam geweest, ook heel leuk :)

  [Reply]

  Niki Reply:

  Wat voor een blogs, als ik vragen mag? Lijkt mij ook leuk om te lezen hoe anderen het vonden!

  [Reply]

 5. Waaaa als ik achtien ben wil ik er ook heen! Heb wel live meegekeken op YouTube, alleen was de wifi op de camping zo slecht..

  [Reply]

 6. Jammer van de tegenvallers van de eerste dag maar volgens mij ben je dat door de rest weer vergeten :D

  [Reply]

 7. Ik moet heel eerlijk toegeven: ik ben jaloers. Ik had ook graag daar staan willen dansen, al helemaal nu ik dit stukje heb gelezen. Super leuk geschreven! :)

  [Reply]

 8. Te gek! Ik had al meer goede verhalen gehoord. Mooi feestje.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.