Skip to content →

The perfect life

Tot een week geleden had ik hét perfecte leventje. Mijn huis was groot, maar niet te groot. Misschien eerder ruim. Ik had hoge, witte muren. Ik vind een hoog plafont namelijk zo mooi. Ik had veel grote ramen waardoor het licht steeds naar binnen bleef schijnen. Last van pottenkijkers had ik niet want ik woonde op een kavel ergens in het bos. Ik woonde niet geïsoleerd hoor, ik had gewoon erg veel privacy. Ik kon opstaan in mijn ondergoed zonder dat de buurman of -jongen mij stond te begluren.

Mijn kamer was mijn alles. Ik had een groot bed met een dik/hoog matras en heel veel kussens. De sierlijke bogen aan de voor- en achterkant van mijn bed waren geweldig. Mijn iMac stond op een wit bureau, maar ik lag meer met mijn MacBook Pro in bed. Dat vond ik namelijk comfortabeler en leuker. Maar het allerleukste aan mijn kamer vond ik de deur die naar mijn walk-in closet leidde. Jeans, jurkjes, tops, schoenen en vooral tassen stonden mooi gesorteerd. Hier maakte ik het liefste huiswerk. Aan de mooie kaptafel wel te verstaan.

En dan heb ik het nog niet eens over de tuin gehad. De mooie en grote tuin. Een zwembad ontbrak natuurlijk ook niet, evenals de immens grote barbeque. Mijn ouders en ik gaven heel vaak een feestje. Het liefste in de zomer want dan kon iedereen lekker lounchen in de lounchebanken die bij het zwembad stonden. We lieten zelfs een barman komen die Mojito’s voor ons maakte. En als de muziek niet te hard stond, kon je zelfs het stromende water van de waterval horen. Want ja, wij hadden een klein watervalletje in onze tuin.

Zucht. Ik had echt alles wat mijn hartje begeerde, behalve een witte Range Rover. Maar ik was gelukkig. Heel erg gelukkig. Ik had mijn vrienden om mij heen én ik mocht mijzelf het vriendinnetje van The Nose noemen. Daarbij kwam nog eens dat mijn haar altijd goed zat en het leek alsof ik van de runway afkwam qua make-up. Ik deed het prima op school en ik had geen zorgen over geld.

Helaas kwam er vorige week een einde aan mijn perfecte leventje toen mijn computer besloot om De Sims 2 niet meer op te starten..

Published in Whatever Else

26 Comments

 1. Hahah ik heb ook zo’n blogje geschreven laatst, de sims is echt te mooi om waar te zijn (jammer genoeg).

  [Reply]

 2. kim

  Hahaha! Wel jammer van je sims.. is altijd zo leuk tijdverdrijf!

  [Reply]

 3. Haha, geweldige blog! Jammer dan je Sims. Hopelijk doe ‘ie het weer snel (:

  [Reply]

 4. Dan moet je The Sims 3 maar gaan downloaden haha. Ik was vroeger zo dol op Sims (1+2), maar tegenwoordig heb ik er de fantasie gewoon niet meer voor.

  [Reply]

 5. Hahaha! Ik was al aan het denken, wanneer wordt het duidelijk waar het over gaat! Maar goed, KUT voor je. ;-) Hehe, nee. Echt kut voor je. Brengt me trouwens op het idee om weer eens een keer te gaan Simsen.

  [Reply]

 6. Roy

  Haha leuk geschreven! Mischien ziet je leven er over 10 jaar wel zo uit? ;)

  [Reply]

 7. Vreselijk, wat een fiasco! (Ik heb Sims 3 Wereldavonturen aangeschaft, misschien op de Sims 3 over stappen?) :P

  Weetje waar ik me aan irriteer (ja ik ben diehard fan, ik telde alle dagen af tot de sims 3) dat iedereen zegt: ik moet weer eens gaan simsen. Guys, het is simmen! Simmen, horen jullie me?!

  [Reply]

 8. Hahahaha, geweldig geschreven!
  Ik dacht helemaal dat het iets verschrikkelijks was (hoewel het ook verschrikkelijk is dat je Sims het niet meer doet natuurlijk ;p), en dan gaat het gewoon om Sims.

  [Reply]

 9. Hilarisch geschreven! Je zette me helemaal op het verkeerde been. Goed werk!

  [Reply]

 10. M.

  Hahah aahhh wat een ramp! Daar gaat het perfecte leventje!

  [Reply]

 11. hahaha ik had een einde verwacht ala: en toen werd ik wakker, ofzo haha.

  Sims is zooooooo leuk, ik kan me er ook uren mee vermaken :D

  [Reply]

 12. LMAO!! Lach me kapot hier om je blog :P Ik las de eerste 2 alinea’s en dacht echt van wow… Is er een brand uitgebroken bij jou thuis ofzo? Toen last ik de laatste alinea en moest toen echt lachen :P Arme meid.

  [Reply]

 13. Hahahahaha, ik lach kapot hier hahaha. :P

  [Reply]

 14. Sims is leukleuk, heb het ooit eens gedaan met een schoolgenootje.. maar nooit meer gedaan!

  [Reply]

 15. Haha, geniale blog! The Sims is coel, maar het eerste deel blijft het leukst! SUPERSTAR!!

  [Reply]

 16. Zo’n soort blogje over de sims 2 heb ik al een keertje ergens gelezen, maar ik trapte er weer in en dacht dat het je echte leventje was xD Verslavend spel is dat toch he!

  [Reply]

 17. Ik las deze blog en dacht, wanneer komt de climax. Waar gaat dit heen. Maar wel erg leuk beschreven :D You kept me going. Nu tijd voor sims 3?

  [Reply]

 18. Ik had ook al verwacht dat je nu ergens op een kamertje van 1 bij 1 zat met een Packard Bell computer ofzo.
  Heel goed.

  [Reply]

 19. Geweldig geschreven. Ik dacht eigenlijk dat ergens onderaan zou staan dat je moest verhuizen ofzo, haha. Vroeger was ik echt verslaafd aan sims, maar nu heb ik er het geduld niet meer voor.

  [Reply]

 20. Whahaha heel leuk geschreven! Heel misleidend ;)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.