Tot een week geleden had ik hét perfecte leventje. Mijn huis was groot, maar niet te groot. Misschien eerder ruim. Ik had hoge, witte muren. Ik vind een hoog plafont namelijk zo mooi. Ik had veel grote ramen waardoor het licht steeds naar binnen bleef schijnen. Last van pottenkijkers had ik niet want ik woonde op een kavel ergens in het bos. Ik woonde niet geïsoleerd hoor, ik had gewoon erg veel privacy. Ik kon opstaan in mijn ondergoed zonder dat de buurman of -jongen mij stond te begluren.

Mijn kamer was mijn alles. Ik had een groot bed met een dik/hoog matras en heel veel kussens. De sierlijke bogen aan de voor- en achterkant van mijn bed waren geweldig. Mijn iMac stond op een wit bureau, maar ik lag meer met mijn MacBook Pro in bed. Dat vond ik namelijk comfortabeler en leuker. Maar het allerleukste aan mijn kamer vond ik de deur die naar mijn walk-in closet leidde. Jeans, jurkjes, tops, schoenen en vooral tassen stonden mooi gesorteerd. Hier maakte ik het liefste huiswerk. Aan de mooie kaptafel wel te verstaan.

En dan heb ik het nog niet eens over de tuin gehad. De mooie en grote tuin. Een zwembad ontbrak natuurlijk ook niet, evenals de immens grote barbeque. Mijn ouders en ik gaven heel vaak een feestje. Het liefste in de zomer want dan kon iedereen lekker lounchen in de lounchebanken die bij het zwembad stonden. We lieten zelfs een barman komen die Mojito’s voor ons maakte. En als de muziek niet te hard stond, kon je zelfs het stromende water van de waterval horen. Want ja, wij hadden een klein watervalletje in onze tuin.

Zucht. Ik had echt alles wat mijn hartje begeerde, behalve een witte Range Rover. Maar ik was gelukkig. Heel erg gelukkig. Ik had mijn vrienden om mij heen én ik mocht mijzelf het vriendinnetje van The Nose noemen. Daarbij kwam nog eens dat mijn haar altijd goed zat en het leek alsof ik van de runway afkwam qua make-up. Ik deed het prima op school en ik had geen zorgen over geld.

Helaas kwam er vorige week een einde aan mijn perfecte leventje toen mijn computer besloot om De Sims 2 niet meer op te starten..

Share: