Skip to content →

The most wonderful time of the year

Zo dames en heren! Kerstmis is alweer voorbij. En wat ging het snel hè? Hebben jullie er ook weer zo van genoten? Ik wel! Ik heb héérlijk gegeten (maar hey, wie niet?), genoten van de lekkere bonbons en ik ben natuurlijk dolblij met mijn cadeautjes! Maar met één cadeau in ‘t bijzonder ben ik toch wel heel erg gelukkig, want ik heb een spiegelreflexcamera gekregen! Ik ben de godganse dag foto’s van alles en nog wat aan’t maken en nog volop aan’t experimenteren. En leuk dat ik het vind!


Published in Fun Times and Stupidity

5 Comments

 1. Leuk man! Een leuker cadeau kan haast niet. ;)

  [Reply]

 2. mooie foto’s! ziet eruit als dat het een super kerst was :)

  [Reply]

 3. Oh wat ziet dat eten er heerlijk uit! Het water loopt mij in de mond.

  [Reply]

 4. Wat een mooie foto’s! En wat een geweldig cadeau natuurlijk :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.