Skip to content →

Stel je eens voor dat…

… je op zaterdagochtend, een uur later dan gepland, eindelijk samen met een vriendin naar de Apenheul gaat. Jullie praten, zingen en lachen tijdens het rijden en als jullie in de file terechtkomen steekt der één een sigaret op terwijl de ander probeert haar nagels te lakken. Daarna zien jullie tientallen mannen langs de snelweg urineren en begint de verveling toch een beetje toe te slaan. Maar gelukkig geeft de TomTom aan dat het niet meer lang is en voordat jullie het doorhebben, staat de auto voor de Apenheul geparkeerd.

Na een hele middag vol met apen, stappen jullie weer in de auto en balen jullie omdat jullie dit schatje niet mochten meenemen en zelfs niet eens mochten aaien. Jullie uiten je frustratie door ontzettend hard, maar vooral vals, mee te zingen met Alicia Keys. Gelukkig is het hotel waar jullie vanacht overnachten niet ver rijden en dus staan jullie twintig minuten later voor de receptie. De jongen die jullie helpt is overdreven aardig, denkt dat hij alles weet maar geeft dan eindelijk de sleutel. Nou ja sleutel. Tegenwoordig zijn het van die pasjes/kaartjes, hè. Dan gaan jullie naar kamer 209 om vervolgens toch maar een drankje aan de bar te doen.

Om 18.00 uur zitten jullie weer in de auto want vanavond gaan jullie dan eindelijk naar Alicia Keys in het Gelredome. Jullie vertrekken anderhalf uur van te voren hoewel het maar tien minuutjes rijden is van ‘t hotel naar het Gelredome. Desalniettemin, komen jullie pas om 18.30 uur aan omdat we in Nederland wonen en dus altijd last hebben van, je raadt het al: files. Dan betalen jullie netjes €10,- parkeergeld, parkeren de auto en dan komt de één tot de verschrikkelijke ontdekking dat ze haar entreekaartje in het hotel is vergeten.

Jullie rijden terug en doen er meer dan een uur over om naar het hotel te gaan en terug te rijden omdat er in Arnhem aan de wegen gewerkt wordt. Jullie missen het voorprogramma en lopen om 20.30 uur het Gelredome binnen. Gelukkig is Alicia Keys nog niet begonnen. Jullie gaan zitten op jullie aangewezen plaatsen en wachten dan tot de lichten uitgaan, het publiek gilt en daarna de mooie, leuke en vooral getalenteerde Alicia Keys tevoorschijn komt..

Als je je dat nou eens goed voorsteld, dan weet je precies hoe mijn weekend is geweest.

Alicia Keys was geweldig. Ik had niet verwacht dat zij zo leuk zou zijn. Ze was de hele tijd aan’t lachen en ze zag er geweldig uit met haar extensions om jaloers van te worden. Ze zong liedjes van haar nieuwe album maar “oldies” zoals Fallin, If I Ain’t Got You, Diary en Superwoman kwamen gelukkig ook voorbij. Een bijzonder moment was toch wel toen Alicia aan alle mensen in het Gelredome vroeg om “Happy birthday mama Keys!” te schreeuwen aangezien haar moeder jarig was. Ze barst van het talent, heeft een dijk van een stem én ze heeft mij, met duizenden anderen, een overgetelijke avond gegeven!

Published in Fun Times and Stupidity

11 Comments

 1. Tof tof tof! :D
  In welk hotel sliepen jullie eigenlijk als ik vragen mag? Ik werk namelijk in een van die hotels in Arnhem. ;)

  [Reply]

 2. Dat klinkt echt super leuk! Ik las ergens op internet dat ze had opgetreden in Arnhem, als ik het had geweten zou ik ook gegaan zijn denk ik..

  [Reply]

 3. Oeeh, klinkt leuk. Had er ook willen zijn ^^ Volgens mij traden ook Melanie Fiona en Robin Thicke op, als ik dat goed heb opgevangen.
  Cool, cool cool.

  [Reply]

 4. wow dat klinkt niet vergeeet, dat eerste deel kan ik me nog voorstellen, maar dat laaste :O niet dus! Zo cool dat je daar gweest bent :)

  [Reply]

 5. Waaauw, het lijkt me echt awesome om naar Alicia Keys te gaan. Zoveel liedjes van haar ken ik niet, maar ze heeft talent!
  Gelukkig heb je net zo’n leuk weekend als ik gehad, haha (:

  [Reply]

 6. Stel je eens voor: een Nederland zonder files. Wat had je dan een tijd over gehad ;) & Alicia Keys boeit me al vanaf haar eerste album. Wat je zegt: Wat een dijk van een stem.

  [Reply]

 7. Dan was het wel eventjes behoorlijk stressen voor het concert!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.