Skip to content →

Soms heb ik de neiging om

070713

 • … meteen toe te geven aan een spontaan (toekomst-)idee dat ik in mijn hoofd heb. Zo zit ik nu met iets in mijn hoofd dat te maken heeft met een cruiseschip. Jeetje, waarom heb ik nog zoveel verplichtingen en te weinig geld terwijl de tijd veel te snel gaat?
 • … oordopjes uit iemands oren te trekken die zijn muziek keihard heeft staan en te zeggen dat ik zijn muziek niet hoef te horen. En als iemand zijn muziek op de luidspreker zet, dan wil ik het liefste de gsm uit zijn handen graaien en dat stomme ding op de grond gooien (en er dan ook nog eens op stampen).
 • … een zonnebril van iemands gezicht af te trekken als de zon niet schijnt en te vragen of hij wel goed bij zijn hoofd is. Hetzelfde geldt voor mensen die hun zonnebril ergens binnen (supermarkt, OV, etc.) op laten. Dude serieus, waarom?? ZONnebril, hoe duidelijk moet iets zijn?
 • … met een straatmuzikant mee te zingen. Gisteren toen ik door de winkelstraat (Meir) van Antwerpen liep, stond daar een muzikant ‘Sex on Fire’ te zingen met zoveel passie dat ik gewoon naast hem wilde staan en een duetje wilde doen. Dansen op de muziek van een straatmuzikant kan ik dan wel weer van mijn lijstje strepen. Been there, done that. In Rome nog wel. Liefde voor die zwoele zomeravond! ♥
 • … mijn Twitter- en Facebookaccount te verwijderen. Gewoon hop, weg ermee. Maar met een Master in de Communicatiewetenschappen en een afgeronde Bachelor, weet ik niet of dat de juiste keuze is. Maar goed, misschien is dat gewoon mijn vreemde manier van denken.

bron foto

Published in Random Thoughts and Scribblings

8 Comments

 1. Van die muziek ben ik met je eens, maar die zonnebril; daar maak ik me schuldig aan. Als het licht heel fel is (zelfs al is het bewolkt) knijp ik met mijn ogen en dan krijg ik hoofdpijn. Dus doe ik mijn zonnebril op, want dan krijg ik geen hoofdpijn. En in het OV houd ik ‘m ook op als de zon schijnt (maar niet als het licht gewoon fel is). In de trein en bus zit je ook nog in de zon!

  [Reply]

 2. Haha, dat gelijk toegeven aan een toekomstidee en het meezingen met een straatmuzikant is herkenbaar ;)

  [Reply]

 3. Dat vierde is leuk! Gewoon doen ;) En dat derde, tsja. Dat snap ik ook nooit nee.

  [Reply]

 4. Haha, nee, als communicatie studente kun je niet verschijnen zonder Facebook of Twitter ;)

  [Reply]

 5. Haha oh my god, mensen die muziek op de luidspreker afspelen, verdienen echt een klap in hun gezicht. Zo asociaal vind ik dat!

  [Reply]

 6. ahhh van die muziek is zo herkenbaar, maar van zoveel dingen nog willen doen ook wel. Waar ik woon hoor je bijna nooit straat muzikanten… of alleen maar hele slechte haha. Maar wil zo graag weer eens naar Antwerpen

  [Reply]

 7. Jij hebt echt wel eens meegezongen met een straatmuzikant! Ik was er bij, remember?

  [Reply]

  Niki Reply:

  Joh, ik had echt geen idee waar je het over had! Maar nu weet ik het weer ja. Muhahaha.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.