Skip to content →

Slave to HIS music

Het is alweer anderhalve maand geleden dat ik James Morrison heb gezien en vorige week heeft hij een vraag van mij beantwoord (klik hier voor de video en ga dan naar 18:07). Ondertussen is zijn nieuwe single “I Won’t Let You Go” uit en wordt “Slave To The Music” al op de radio gedraaid. En omdat ik geen genoeg kan krijgen van zijn muziek, omdat ik nu éénmaal een ‘slave to his music’ ben, heb ik besloten dit funky nummer met jullie te delen. Wat vinden jullie ervan?

Published in Mister James Morrison

5 Comments

  1. Leuk nummer! Maar de link naar de video doet het niet..

    [Reply]

  2. Ik heb dit liedje ook op de radio gehoord, ik vind hem wel leuk :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.