Blog Over Niki Contact
Waarom nikitownsend.com?

Dit is mijn online dagboek waar ik mijn dromen, hersenspinsels, frustraties, foto’s en andere onzin met jou deel. In schrijven vind ik mijn rust en ik vind het leuk om ervaringen en gedachtes te delen. Ik vind het geweldig om met woorden te spelen en om daar zinnen mee op te bouwen. Om mensen te prikkelen met mijn teksten en dan vooral in te spelen op herkenbaarheid en humor. Schrijven zit in mijn bloed en ik doe het met liefde en plezier.

Hier schrijf ik voor mezelf en vaak over mezelf. Dit is mijn eigen kleine plekje in de grote digitale wereld. Ben je benieuwd wat ik kan betekenen in jouw wereld? Laten we het daar over hebben tijdens een kop koffie (of thee, als je dat liever hebt). Ik ben in te huren als freelance tekstschrijver en corrector. Stuur een mail naar hello @ nikitownsend.com en wie weet zien we elkaar snel.

Cookies

Deze website wordt gehost door Antagonist en draait op WordPress. nikitownsend.com maakt gebruik van cookies. De instellingen hiervoor kan je zelf aanpassen of verwijderen bij je browserinstellingen. Ook maakt deze site gebruik van Google Analytics om de statistieken bij te houden.

Credits

Ben ik iets of iemand vergeten te vermelden? Laat het me dan vooral weten!