Skip to content →

Sans en de Bloggers Battle

Ja hoor, ook ik heb de wondere wereld van Sans-online ontdekt. En zelfs ik, Niki die niet van shoppen houd, moet eerlijk toegeven dat ik een hele middag figuurlijk mijn winkelmandje heb gevuld. Niet alleen omdat ze mijn één van mijn favoriete merken Vila in het assortiment hebben maar ook omdat ze een wel erg leuke Bloggers Battle hebben. Ik zou zeggen: check de website en doe mee want de winner maakt kans op maar liefst €500,- shoptegoed. Reden genoeg om de fijne collectie eens te kijken met onder meer Vila (love!), Vero Moda en Esprit. En ja, zelfs de heren kunnen hier hun garderobe uitbreiden.

Maar wacht even! Voordat jullie natuurlijk allemaal mee gaan doen, laat ik eerst even zien wat ik voor €500,- zou uitkiezen!

230213

In juli ga ik twee dagen lang genieten van fijne muziek op TomorrowLand (hell to the yes!) en ik kon het natuurlijk niet laten om meteen even twee festivaloutfits samen te stellen. Het was moeilijk kiezen, vooral tussen de broeken en leggings, maar ik zie mezelf al dansend de dagen doorkomen in bovenstaande outfits.

Op Dag 1 draag ik een gouden broek en een t-shirt van Pieces, gecombineerd met kekke schoenen van Nickelson en een tasje van Only. Dag 2 wordt meer casual in een legging met ritsjes van Only, wederom een t-shirt met print van Esprit met daaroverheen een spijkerblousje van Only (hebben hebben hebben) en maakt de stoere armband van Pieces voor het plaatje compleet. En het aller mooiste is dat ik voor deze twee outfits in totaal €270,60 kwijt ben. En dat houdt in dat, als ik €500,- shoptegoed win, ik nog veel meer kleding kan uitzoeken!

Published in Whatever Else

5 Comments

  1. Oeh, dat spijkerbloesje is leuk he! Ik doe ook mee ;) Succes!

    [Reply]

  2. Ik heb die actie ook gezien maar ik d8 de kans dat win is zo klein :$…. Al gaat zo wel kriebelen ahah… Maar leuke spulletjes

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.