Skip to content →

Safaripark Beekse Bergen

Het is alweer een paar weken geleden sinds ik naar het safaripark in de Beekse Bergen ben geweest. Maar omdat ik dol ben op dieren en omdat ik niet weet waar ik over kan bloggen, heb ik besloten om mijn foto’s maar met jullie te delen.

Wat zijn het toch mooie dieren, hè? Vooral het doodshoofdaapje op de laatste foto is mijn favoriet. En psst; stiekem is die foto niet in het safaripark gemaakt maar in de Apenheul.

En om mijn afwezigheid enigszins goed te maken, heb ik besloten om Nevermind-Me weer in een nieuw jasje te steken. Helaas geen Lizzy en Mr. Darcy meer maar wel andere dingen waar ik van houd: London, Rome, Starbucks en een Franse Bulldog.

Published in Fun Times and Stupidity

8 Comments

 1. Ooooh wat een leuke diertjes! Mooie foto’s ook. Heb je een nieuwe layout? Hij is leuk :)

  [Reply]

 2. Ik ben daar nog nooit geweest, maar lijkt me wel leuk. Leuke foto’s!

  [Reply]

 3. Die laatste is echt schattig, en die gorilla, mooie foto’s niki!

  Vette layout ook :))

  [Reply]

 4. Leuke en mooie foto’s en superleuke layout!

  [Reply]

 5. Oh toffe foto’s, ik moet ook echt weer eens naar de Beekse Bergen.

  [Reply]

 6. Aww, wat een leuke foto’s! Dat aapje is echt schattig inderdaad <3

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.