Skip to content →

Printic: de app om foto’s af te drukken

De meest leuke dingen komen soms geheel onverwacht op je pad. Zo was ik enkele weken geleden hard aan het studeren maar werd ik opeens blij verrast door een e-mail van Printic.

210114-1

Printic? Maar wat is dat Niki?
Leuk dat je het vraagt. Printic is een app waarmee je foto’s van je telefoon kan laten afdrukken. Onwijs leuk concept, al zeg ik het zelf. Ik maak tegenwoordig vrij veel foto’s met mijn telefoon (wie eigenlijk niet?) en deze snap shots zijn meestal hele fijne momenten die nu een van mijn leukste herinnereingen zijn. Maar wat doe je nu eigenlijk met die foto’s? Nou, daar heeft Printic dus het antwoord op want zij printen de foto’s voor je in polaroid vorm. Hoe leuk is dat?

Dat klinkt leuk, ja! Maar ehh, is dat niet heel duur?
Ik weet natuurlijk niet wat je onder duur of goedkoop verstaat maar als ik nu eens zeg dat je per foto €0,79 betaalt en er geen verzendkosten zijn, dan kunnen we toch wel concluderen dat dit wel een heel zacht prijsje is. Wat ik er wel even bij moet zeggen is dat je minimaal 3 prinitcs moet bestellen. Je bent dus minimaal €2,37 kwijt. Alsnog geen geld! Je kan veilig betalen met o.a. Paypal.

Leuk en goedkoop dus? Kan het nog beter dan dat?
Ja hoor, dat kan. Want weet je wat nou zo leuk is? Je kan de prinitcs natuurlijk naar jezelf laten opsturen maar je kan je beste vriendin, je oma of zelfs Bradley Cooper er ook mee verassen. Maar dan moet je natuurlijk wel even zijn of haar adres weten. Binnen 3 tot 5 werkdagen valt er dan een vrolijke oranje envelop op de deurmat.

Tof! Ben jij dus tevreden over Printic?
Hmmmm, was dat nog niet duidelijk dan? Ik heb 6 printics mogen ontvangen en ze pronken nu heel fijn in mijn kamer. Zes foto’s die voor mij 2013 samenvatten, afgedrukt in prima kwaliteit en nog voorzien van een leuk onderschrift ook. Ja hoor, Printic is voor mij een blijvertje!

Als jij, net als ik, ook zo enthousiast bent, download de gratis app dan snel in je app store (beschikbaar voor Android en iOS) and spread the love printics!

Published in The Almighty Media

3 Comments

 1. Lijkt me een fijn systeem, heb al goede dingen over Printic gehoord :)

  [Reply]

 2. Ik heb deze een paar dagen terug ook getest. :) Vind ze super leuk, jouw keuzes zijn ook heel erg tof!

  [Reply]

 3. Sas

  Ja ik vind ze ook super tof! Heb er een aantal trouwfoto’s mee gedaan :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.