Vorige week had ik besloten om WordPress te gaan downloaden. Het downloaden, uitpakken en installeren was nog niet zo’n groot probleem. Maar ik werd echt in het diepe gegooid toen ik eenmaal een layout/theme wilde maken. Uit frustratie heb ik WordPress een week lang aan de kant gezet, want ik werd er helemaal gek van!

Maar vandaag had ik vrij van school. Ik besloot om weer eens naar WordPress te gaan kijken. Ik gebruikte eerst een kant-en-klare theme, maar dat was toch niet helemaal mijn ding. Na enige inzet in het ontdekken van dit gewaardeerde blogsysteem begon ik het langzamerhand te snappen. En ja, zie hier het resultaat. Voor een totale “newbie” op WordPress is het toch best wel goed gelukt, he? Natuurlijk is het nog niet perfect, maar ik had gewoon zin om alles al online te zetten. In de loop van deze week zal ik de puntjes op de I gaan zetten!

Voor de rest gaat het allemaal wel oke met mij. Maar hoewel ik vorige week zondag nog ontzettende goede voornemens had (een afspraak maken voor de psycholoog, eerlijker zijn etc.) zijn het alleen maar bij goede voornemens gebleven: ik heb nog geen actie ondernomen. Maar daar gaat (hopelijk) snel verandering in komen. Ik wil me eerst nog even richten op mijn resterende tentamens!

Oh ja! In de toekomst zal ik waarschijnlijk posts plaatsen die beveiligd zijn met een wachtwoord. Wil jij het wachtwoord van de beveiligde posts hebben? Laat dan even een reactie achter. Zorg dat je e-mail erin vermeldt staat, zodat ik het wachtwoord in de toekomst naar jou toe kan sturen!

Share: