Skip to content →

Precious Love goes WordPress!

Vorige week had ik besloten om WordPress te gaan downloaden. Het downloaden, uitpakken en installeren was nog niet zo’n groot probleem. Maar ik werd echt in het diepe gegooid toen ik eenmaal een layout/theme wilde maken. Uit frustratie heb ik WordPress een week lang aan de kant gezet, want ik werd er helemaal gek van!

Maar vandaag had ik vrij van school. Ik besloot om weer eens naar WordPress te gaan kijken. Ik gebruikte eerst een kant-en-klare theme, maar dat was toch niet helemaal mijn ding. Na enige inzet in het ontdekken van dit gewaardeerde blogsysteem begon ik het langzamerhand te snappen. En ja, zie hier het resultaat. Voor een totale “newbie” op WordPress is het toch best wel goed gelukt, he? Natuurlijk is het nog niet perfect, maar ik had gewoon zin om alles al online te zetten. In de loop van deze week zal ik de puntjes op de I gaan zetten!

Voor de rest gaat het allemaal wel oke met mij. Maar hoewel ik vorige week zondag nog ontzettende goede voornemens had (een afspraak maken voor de psycholoog, eerlijker zijn etc.) zijn het alleen maar bij goede voornemens gebleven: ik heb nog geen actie ondernomen. Maar daar gaat (hopelijk) snel verandering in komen. Ik wil me eerst nog even richten op mijn resterende tentamens!

Oh ja! In de toekomst zal ik waarschijnlijk posts plaatsen die beveiligd zijn met een wachtwoord. Wil jij het wachtwoord van de beveiligde posts hebben? Laat dan even een reactie achter. Zorg dat je e-mail erin vermeldt staat, zodat ik het wachtwoord in de toekomst naar jou toe kan sturen!

Published in Very Old Stuff

17 Comments

 1. Ik vind het er al prachtig uitzien Niki! Ik doe het je niet na, haha.
  Wel jammer dat het alleen bij voornemens is gebleven, maar het komt wel, als jij er klaar voor bent moet je het nog eens proberen!

  [Reply]

 2. Roy

  Wauw, wil je mij aub uitleggen hoe je dit voor elkaar hebt gekregen? Het ziet er geweldig uit. Je layout is ook awesome :)

  [Reply]

 3. Lia

  Het is je supergoed gelukt, echt mooi geworden ^^

  [Reply]

 4. Ik vind het mooi! Ik ben het ook aan het proberen, maar het wil niet!
  Ohja, en trouwens..

  Je bent getagged!

  [Reply]

 5. Niki, dit ziet er echt heel erg mooi uit! I love it! :D En ik hoop dat ik je beveiligde logs ook mag lezen.. (a)
  En doe het lekker rustig aan. Eerst je tentamens inderdaad en daarna kun je met de rest beginnen. Komt allemaal wel!

  [Reply]

 6. Roy

  Wil je mischien even op msn komen, ik wil wat aan je vragen over mijn site. Het gaat niet over wordpress of cutenews, haha :)

  [Reply]

 7. Wow, het ziet er echt super goed uit meid! Was ik maar zo’n kei in WordPress themes maken. :)

  [Reply]

 8. Super dat het je gelukt is, ik wist het!!! :D
  Mooi hoor!
  En ja, ik wil zeker je w8woord gaan krijgen.

  [Reply]

 9. Ooooh, prachtig! Is je goed gelukt. WordPress was voor mij ook eerst even een wtf-momentje, maar uiteindelijk is het hartstikke simpel. In ieder geval vind ik de jouwe ook heel erg mooi. En uiteraard wil ik je password-protected blogs volgen. Mijn e-mailadres heb ik hier ingetypt en volgens mij heb ik jou ook toegevoegd op msn (maar ben niet geaccepteerd???).

  [Reply]

 10. Bij mij is het altijd maar gebleven bij goede voornemens en heb ik tot nu toe nog steeds geen actie ondernomen, dus ben benieuwd of het jou wel lukt.
  Ik wil dat wachtwoord trouwens wel!

  [Reply]

 11. Leuke layout! Ziet er heel netjes uit, zo met wordpress ;)

  Ik denk dat het je wel gaat lukken, om die goede voornemens ook echt uit te voeren. Ik moet sowieso eerst nog is m’n mond open doen tegen m’n ouders.. Komt vast wel goed ;)

  Ik zal je wachtwoord trouwens wel willen krijgen, als je ooit een beveiligd logje schrijft.. ;)

  x

  [Reply]

 12. Ik vind het er mooi uitzien! Super dat je WP hebt. Kan ik je tenminste makkelijk volgen met RSS.
  Ik wil ook je wachtwoorden wel krijgen, mag gewoon naar het mailadres waarmee ik hier post.

  [Reply]

 13. Ik weet niet of ik eroverheen gelezen heb of dat je het stukje hebt geedit, maar ik zou graag je wachtwoorden ontvangen. :)

  [Reply]

 14. (:
  ik had ook wordpress
  de lay maken lukte me supergoed, alleen ik werd gek van het coderen
  luiheid was 1 van de dingen die er voor zorgde dat ik weer cutenews gebruik =D

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.