Meteen naar de inhoud

Over Niki

Hi, aangenaam kennis te maken!

Ik ben geboren op zondag 26 november 1989 en mijn ouders vinden mij ook echt een zondagskind. En daarmee bedoelen ze niet alleen het feit dat ik van lazy Sundays houd maar ook omdat ze vinden dat ik vaak geluk heb. Dat vind ik niet maar ik vind wel dat ik de liefste ouders van de hele wereld heb. En oké, mijn broertje kan er ook wel mee door.

Ik ben opgegroeid als Bourgondiër in Zuid-Limburg maar mijn roots liggen in het prachtige Indonesië. In 2017 ben ik er voor het eerst geweest. Toen ik eenmaal door de jungle op Sumatra liep, op zoek naar een semi-wilde orang-oetan, voelde ik met mijn hart en ziel dat ik hier (deels) vandaan kom. De zomer erop ging ik weer terug en in het najaar van 2023 ben ik een aantal weken te vinden op Sulawesi. Ik hou ontzettend veel van het prachtige land!

Maar ik hou nog van veel meer. Ik houd van het Britse accent en van de boeken (en verfilmingen) van Jane Austen. Ik houd van dwalen door kringloopwinkels en buitenlandse supermarkten. Ik houd van de lentezon en de kleuren van de natuur in de herfst. Ik houd van bordspelletjes spelen, (dag)dromen en bodypump bij de sportschool. Ik houd van dansen op festivals (groot fan van Kygo en Avicii), Kerstmis vieren en erin geloven dat alles op z’n manier goedkomt.

Ik ben een rasechte optimist, soms zelfs een beetje naïef. Dat zorgt af en toe voor gênante situaties maar ook voor belangrijke levenslessen. Andere lessen heb ik geleerd tijdens mijn Bachelor of European Studies en mijn Master in de Communicatiewetenschappen. Dankzij mijn studies heb ik in Frankrijk en Antwerpen gestudeerd en stage gelopen in Londen. Ik ben groot fan van het onderwijs en gun iedereen deze mooie ervaring(en) en groei in persoonlijke ontwikkeling.

Ook ben ik groot fan van schrijven. Ik heb mezelf leren lezen en ik schreef brieven naar mijn moeder. Ik verzon gedichten, schreef in mijn dagboek en ik had (Engelse) penvriendinnen. In schrijven vind ik rust en kan ik mijn gedachten ordenen. Sinds 2009 heb ik een eigen domein, een “eigen stukje internet” en schrijf ik over mijn leven.

En hh ja, ik heb dus ook een bucket list.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.