Skip to content →

Ook zo’n fijne kerst gehad?

271212-1

Ik heb twee hele fijne dagen achter de rug en ik hoop van harte dat jullie dat ook hebben gehad! Jammer de twee leukste dagen van het jaar alweer voorbij zijn. Maar ach. Gelukkig hebben we de talloze foto’s, de overtollige kilo’s en natuurlijk de cadeautjes om ons aan deze fijne twee dagen te herinneren. Over cadeaus gesproken: hebben jullie al kennis gemaakt met Lexie, mijn Samsung tablet? En alsof dat nog niet genoeg was, heeft de Kerstman mij ook nog eens verwend met een boek, een dvd, een nieuwe pyjama (haha, de Kerstman kent mij te goed!), een shirtje en en en.. Nu is het eigenlijk maar hopen dat ik nog in de pyjama en het shirtje pas aangezien ik natuurlijk twee dagen non-stop heb gebunkerd..

Published in Dear Diary

5 Comments

 1. Ik heb het onwijs naar m’n zin gehad de afgelopen twee dagen! Geniet nog van de rest van je vakantie! :)

  [Reply]

 2. De laatste paar dagen waren heerlijk. Zo jammer dat ze voorbij zijn!

  [Reply]

 3. oooooh ik ben kei blij voor jou :) eindelijk je tablet!

  [Reply]

 4. Jaaa, wat was het een fijne kerst! :)
  En Game of Thrones! Wil ik ook gaan lezen!

  [Reply]

 5. Mijn kerst was druk maar leuk, ik moet me elk jaar opnieuw verdelen over 4 “bestemmingen” in 2,5 dag zeg maar. Niet te doen. Mijn vader, mijn moeder, mijn vriend, en zijn moeder. Kerst is veel te kort.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.