Skip to content →

Omdat nietsdoen ook belangrijk is
Mijn favoriete baai in Platja d’Aro

Het zag er naar uit dat ik niet op vakantie zou gaan. Natuurlijk helemaal niet erg, aangezien ik vijf maanden in Londen heb gewoond wat voor mij hetzelfde is als vijf maanden vakantie, maar toch. Stiekem verlang ik ontzettend erg naar de zon en haar warmte. En dan vooral naar de zon in Platja d’Aro (Spanje). Om nog maar te zwijgen over het zonnebaden bij en zwemmen in het zwembad. Of lekker liggen aan het strand of op zee op een luchtbed. Lekkere drankjes en hapjes verorberen. Boetiekjes in- en uitlopen en Spaans proberen te verstaan en praten. Gewoon even een paar dagen letterlijk het verstand op nul zetten en genieten van het nietsdoen.

Maar zoals ik al zei: het zag er naar uit dat ik niet op vakantie zou gaan. Want nu ziet het er uit dat ik wel op vakantie ga. Sterker nog: ik ga op vakantie. En wel nu, terwijl jij deze blog post aan’t lezen bent. Ja lieve lezers, ik zit nu in de auto naar Spanje en verblijf de komende dagen in dit fijne hotel. Ik beloof jullie dat ik van alles wat ik eerder heb genoemd, lekker ga genieten. En vooruit, omdat de laptop meegaat zal ik jullie ook nog eens op de hoogte houden van mijn nietsdoen. Niet te vaak natuurlijk, want genieten van het nietsdoen is vele malen belangrijker. ┬íHasta luego!

Published in Travel

4 Comments

  1. Oh wat fijn, lekker onverwachts op vakantie! Veel plezier!

    [Reply]

  2. Oh wat lekker, fijne vakantie en geniet er van!

    [Reply]

  3. Super leuk! Vooral omdat je eerst dacht dat je niet ging :D

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.