Skip to content →

Ombre, soort van dan

Ik wilde mijn haar al zó lang ombre verven. En toen ik een kappersacademie in Antwerpen had gevonden en ik mezelf nog even lekker voor mijn verjaardag mocht verwennen, heb ik het eindelijk laten doen! Ik vroeg om een subtiele overgang en tsjah, het is zo subtiel dat je het bijna niet ziet. Mijn haar heeft de verf niet helemaal gepakt. Maar als ik de kleur van mijn punten naast mijn eigen haarkleur leg, dan zie je toch wel een heel groot verschil! En als klap op de vuurpijl werden mijn haren ook nog eens gekruld. Het was héérlijk om verwend te worden en ik ben blij met het resultaat! Al denk ik dat ik het in de zomer nog een paar tinten lichter laat verven..

Published in Dear Diary

12 Comments

 1. Zo het ziet er echt wel leuk uit, ik ben vooral gecharmeerd van de krul. :D

  [Reply]

 2. Mooi! Ik zie zeker een subtiele overgang! En de krullen staan je ook heel goed, hihi!

  [Reply]

 3. Die krullen staan je heul goed! Ik wil mijn haar ook ombreren (volgens mij is dat geen woord?_, volgend jaar of zo. Wel stoer dat je het aandurft, ik ben zo’n mietje bij de kapper.

  [Reply]

 4. Jammer dat je het niet zo goed ziet, dat had ik bij mijn ombre ook wel een beetje. De krullen zijn wel erg mooi!

  [Reply]

 5. Het staat je er leuk ! Je hebt echt heel mooi haar

  [Reply]

 6. Oh, you look pretty! En wat een leuk shirtje op de linker foto, die heb ik ook haha.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.