Skip to content →

Oke, ik beken (II)

080313

credit

 • Ik heb deze week voor het eerst zelf pannenkoeken gemaakt!
 • En trouwens ook mijn eerste pannenkoek met kaas en eerste pannenkoek met banaan gegeten.
 • Ik baal dat James Morrison in BelgiĆ« optreedt terwijl ik op TomorrowLand ben.
 • Ik heb Sex and the City nooit leuk gevonden.
 • The Carrie Diaries vind ik trouwens ook maar stom.
 • Ik draag al bijna een half jaar geen mascara meer (op een enkele uitzondering na).
 • Ik snap de hype rondom de Harlem Shake dus echt niet.
 • Evenals de hype rondom Jennifer Lawrence en katten op het internet (what’s up with that?).
 • Ik check voordat ik ga slapen altijd even 9GAG.
 • Ik kan trouwens niet op mijn buik in slaap vallen.
 • Ook al ben ik meer dan een half jaar terug uit Londen, ik kijk nog steeds rechts-links-rechts als ik wil oversteken.
 • Als ik ga zwemmen, speel ik stiekem nog Zeemeermin.
 • Ik lees mijzelf wel eens voor (inclusief bekakt Brits accent en rare stemmetjes).
 • Ik moet het hele alfabet opzeggen voordat ik weet welke letter er na of voor een letter komt.
 • Ik wil dus echt wel met Bradley Cooper trouwen.

Published in Random Thoughts and Scribblings

10 Comments

 1. HAHA, sommigen zijn zo herkenbaar! Ik heb SATC dus ook nooit leuk gevonden, ik snap echt niet wat daar zo leuk aan is. The Carrie Diaries kijk ik dan weer wel. De Harlem Shake snap ik ook niet. Als iedereen dubbel ligt, zit ik me alleen maar af te vragen wat er zo leuk aan is. Evenals met katten op het internet, maar Jennifer Lawrence snap ik dan weer wel, want zij is geweldig, haha. Ik check ook altijd 9GAG voor het slapen gaan, ik lig voor ik ga slapen op mijn buik (9gag te checken, haha), maar draai me op mijn zij als ik echt ga slapen. En ik moet ook het hele alfabet (in mijn hoofd) opzeggen, hihi. Wordt wat als je zo’n nuchterheidstest moet doen en ‘m achterstevoren moet zeggen..

  [Reply]

  admin Reply:

  Haha, nu je het zegt.. Ik lig ook op mijn buik als ik 9GAG aan’t checken ben!

  [Reply]

 2. Hahah, ik speelde vroeger ook altijd zeemeermin toen ik ging zwemmen! Ben al heel lang niet wezen zwemmen, dus weet niet hoe dat nu zou gaan ;)

  [Reply]

 3. Ik ben ook nooit een grote fan geweest van SatC maar vind the Carrie Diaries wel leuk haha. Ik vind de Harlem Shake ook heel erg stom maar vind Jennifer Lawrence geweldig haha. Super leuk om te lezen dit. :)

  [Reply]

 4. Als ik ga zwemmen doe ik de Titanic na ‘Jack, Jack.. Jaaackkk, don’t leave me…’ *blub blub blub*

  [Reply]

 5. Ahh I love Bradley Cooper! Hij is zooo knap en die ogen! *zwijmel*! Dat met je ABC herken ik! Dat moet ik ook altijd doen!

  [Reply]

 6. Ik moet juist wel op mijn buik slapen of ik val niet in slaap..ik doe dat al van kleins af aan en ik ben er nog altijd niet van af. Sex and the City vind ik zelf ook niet leuk en naar de Carrie Diaries kijk ik niet..al hoewel dat ik wel een do it yourself wil doen dat lijkt op haar tas !

  [Reply]

 7. Je eerste pannenkoek gebakken? We kunnen wel eens samen pannenkoekjes bakken, ik ben er gek op.

  [Reply]

 8. Ik vind Sex and the City ook stom. En Carrie is een zeikwijf.

  [Reply]

 9. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat de Harlem Shake is, haha. Ik zag het overal langskomen, maar juist daarom had ik geen zin om te kijken wat het was :P Ik lees mezelf ook wel eens voor, vind ik stiekem heel leuk :P Alleen dan zonder accent en stemmetjes ;)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.