Skip to content →

No worries. I’m still alive!

300613

Na al die weken zwoegen voor tentamens, ben ik nu, nog steeds, heerlijk aan het genieten van mijn vrije tijd. Ik heb drankjes en dansjes gedaan, de zon zien ondergaan en ook weer zien opkomen, ik heb heerlijk langs het water gefietst en ik ben natuurlijk weer gevallen. Ik heb eindelijk weer de tijd gehad om te lezen, ik heb biertjes op het terras gedronken, ik heb appelflappen gemaakt en ik dans nog dagelijks op de deuntjes van Mumford & Sons en Calvin Harris. Ik heb eindelijk seizoen 4 van Game of Thrones afgekeken (AARGHH!!) en ik ben ook weer blij dat True Blood begonnen is (hoi Alexander!). Ik heb weer gewerkt bij mijn oude werkgever in Maastricht, heb rondjes in de nieuwe auto gereden samen met mijn broertje, ik werd opslag verliefd op een paar schoenen en ik ben even langs de Primark geweest. Ik heb een voldoende gehaald voor Statistiek II (voor mij echt een big deal!), ik heb de kaartjes voor TomorrowLand in een leuke ‘Treasure Case’ ontvangen en ik draag sinds kort weer vaker lenzen. Ik zit er steeds vaker over te denken om mijn lange lokken kort te knippen, ik heb eindelijk weer eens carrot cake gegeten (YUM!) en ik wil best wel heel graag op vakantie!

En oh ja, ik baal nog steeds van het feit dat meneer James Morrison gisteren in Nederland was en ik niet op de eerste rij stond mee te blèren met mijn favoriete nummers. En ik baal er ook nog steeds van dat mister Morrison in België is op de dag dat ik sta te dansen op TomorrowLand. Bummer.

Verder ben ik een beetje zoekende naar:
♥ lekkere, gemakkelijke en vegetarische recepten;
♥ hotspots in Venetië;
♥ leuke verstand-op-nul films, inclusief mooie mannen;
♥ lekkere beats om op te hardlopen;
♥ een geldboom.

Dus mochten jullie mij kunnen helpen, please be my guest! If not, no worries. Fijn weekend allemaal. Laten we hopen dat de zon zich nog laat zien!

Published in Dear Diary

10 Comments

 1. Als je die geldboom hebt gevonden, let me know. Ik wil daar dan wel even een zaadje van hebben. ;) Jij ook een fijn weekend!

  [Reply]

 2. Klinkt alsof je al flink aan het vakantie vieren bent! Niks mis mee ;)

  [Reply]

 3. Je bedoeld wel seizoen 3 van Game of Thrones toch? En negende aflevering van elk seizoen is altijd weer even een schokkende. Maar goed om te horen dat je aan het genieten bent! :)

  [Reply]

 4. Super dat je statistieken hebt gehaald! Op naar de volgende toets, na je vakantie natuurlijk ;)

  [Reply]

 5. Geniet van je welverdiende vakantie :) en die geldboom zoek ik ook haha. Probeer niet te veel te balen dat je die concerten mist er komen wel weer andere momenten :D.

  [Reply]

 6. Gefeliciteerd met je voldoende, daar mag je extra van genieten tijdens je vakantie!

  [Reply]

 7. ik wil ook wel een stekje van die geldboom :D

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.