Ik was nog geen anderhalve week thuis van 5 weken vakantiewerk in de Ardennen of ik moest mijn koffers weer pakken. Hetgeen waar ik sinds het begin van mijn opleiding al naar uitkijk, ging dan eindelijk van start: mijn uitwisseling in Frankrijk! Oui mesdames et messieurs, Niki est en France maintenant! De komende maanden woon ik op de campus in Besançon. Ik zal hier naar school gaan, mijn Frans verbeteren en natuurlijk ontzettend veel lol hebben!

Toen ik vorige week woensdag aankwam, van hier naar daar werd gestuurd en alles in het Frans moest regelen omdat niemand Engels spreekt, wist ik niet of ik wel de juiste keuze had gemaakt om naar Frankrijk te komen. Maar nu mijn kamertje is ingericht, 2 klasgenoten hier zijn en we al een paar keer naar het centrum zijn geweest, begint het hier toch wel erg leuk te worden. Tripjes naar Dijon, Strasbourg, Parijs en Zwitserland staan ook al op de planning. Ik probeer jullie natuurlijk van alles op de hoogte te houden!

A bientot tout le monde!

Share: