Natuurlijk was ik vroeger, net als bijna elk meisje, fan van de Spice Girls. Ik was super trots op mijn roze rugzak met daarop de vijf vrouwen waar ik zo ontzettend tegen op keek. Nou ja, eigenlijk maar vier dames, want Posh Spice vond ik niet leuk. Ik vond het maar raar dat ze altijd zo boos keek. Het leven was vroeger namelijk een feestje en je hoorde altijd te lachen, althans dat vond ik. Toch weerhield mij dat er niet van mijn hele kamer te behangen met posters en hun cd grijs af te spelen. Tot op de dag van vandaag kan ik de meeste liedjes nog foutloos, maar ontzettend vals, meezingen. Maar ik zal vast en zeker niet de enige zijn.

Ik heb nooit een grote passie voor de Backstreet Boys gehad, maar I Want It That Way was wel een liedje waar ik helemaal weg van was. Toch sprak een andere boyband mij meer aan. Véél meer! Vijf verschillende mannen waarvan ik werkelijk alle liedjes leuk vond: 5ive. Vooral Keep On Movin’ was een grote favoriet van mij. De posters van de Spice Girls werden vervangen door posters van 5ive uit de Hitkrant en de Break Out. Verder was ik ervan overtuigd dat ik met Scott ging trouwen. Je weet wel, die ene kerel met dat donkere “stekeltjes” haar. Ik weet nog dat ik dankzij hem weet wat een analfabeet is aangezien hij er eentje is. Het is helaas nooit iets tussen ons geworden.

Toen was er ook nog een periode waarin ik Westlife en *NSYNC flink ondersteunde. De heerlijke maar o zo foute zwijmelliedjes van Westlife en de “catchy pop tunes” van *NSYNC. Kennen jullie bijvoorbeeld My Love en Bye Bye Bye nog? Ik in iedergeval wel. Toch dacht ik nooit meer zo fan van iemand te kunnen zijn als 5ive. Gelukkig bewees Blue het tegendeel.

Blue werd mijn nieuwe passie en Duncan werd mijn nieuwe Prince Charming. Het leuke was dat mijn broertje ze ook erg leuk vond. Samen zaten wij naar Fox Kids Planet te kijken en te schreeuwen als Blue optrad. Ik schreeuwde omdat ik hopeloos verliefd was op Duncan en hij omdat.. tsjah, waarom eigenlijk? Onze papa had toen beloofd dat wij volgend jaar ook naar Fox Kids Planet mochten. Het is er nog steeds niet van gekomen. Enfin, toen de clip van You Make Me Wanna uitkwam, heb ik samen met vriendin E. letterlijk de televisie staan zoenen elke keer dat Duncan in beeld kwam. Intiemer dan dat zijn Duncan en ik tot op heden niet geworden.

Daarna werd ik fan van Jim. Ik heb twee keer bij hem thuis aangebeld en er is mij tot twee keer toe gezegd dat hij niet thuis was. Gelukkig ben ik wel naar optredens van hem geweest, sta ik met hem op de foto en heeft hij mijn lievelingsposter gesigneerd die ik tot op de dag van vandaag nog steeds heb. Ik heb gehuild toen hij Jessie zong terwijl mijn moeder me stond uit te lachen. Ja, de eerste keer dat ik Jim zag was samen met mijn moeder tijdens de Jumbofestatie. Lief hè, van haar? Ze is zelfs mee geweest naar K-otic!

Ja, zoals jullie kunnen lezen heb ik heel wat mannen “verslonden”. Ik heb gelukkig al lang geen liefdesverdriet meer over de bovengenoemde mannen. En toch kan ik bij één man nog even lekker wegdromen. Door zijn stem, zijn muziek en zijn passie kan ik even vluchten naar een andere wereld. En het noemen van zijn naam is natuurlijk totaal overbodig.

Share: