Skip to content →

Niki de mannenverslindster

Natuurlijk was ik vroeger, net als bijna elk meisje, fan van de Spice Girls. Ik was super trots op mijn roze rugzak met daarop de vijf vrouwen waar ik zo ontzettend tegen op keek. Nou ja, eigenlijk maar vier dames, want Posh Spice vond ik niet leuk. Ik vond het maar raar dat ze altijd zo boos keek. Het leven was vroeger namelijk een feestje en je hoorde altijd te lachen, althans dat vond ik. Toch weerhield mij dat er niet van mijn hele kamer te behangen met posters en hun cd grijs af te spelen. Tot op de dag van vandaag kan ik de meeste liedjes nog foutloos, maar ontzettend vals, meezingen. Maar ik zal vast en zeker niet de enige zijn.

Ik heb nooit een grote passie voor de Backstreet Boys gehad, maar I Want It That Way was wel een liedje waar ik helemaal weg van was. Toch sprak een andere boyband mij meer aan. Véél meer! Vijf verschillende mannen waarvan ik werkelijk alle liedjes leuk vond: 5ive. Vooral Keep On Movin’ was een grote favoriet van mij. De posters van de Spice Girls werden vervangen door posters van 5ive uit de Hitkrant en de Break Out. Verder was ik ervan overtuigd dat ik met Scott ging trouwen. Je weet wel, die ene kerel met dat donkere “stekeltjes” haar. Ik weet nog dat ik dankzij hem weet wat een analfabeet is aangezien hij er eentje is. Het is helaas nooit iets tussen ons geworden.

Toen was er ook nog een periode waarin ik Westlife en *NSYNC flink ondersteunde. De heerlijke maar o zo foute zwijmelliedjes van Westlife en de “catchy pop tunes” van *NSYNC. Kennen jullie bijvoorbeeld My Love en Bye Bye Bye nog? Ik in iedergeval wel. Toch dacht ik nooit meer zo fan van iemand te kunnen zijn als 5ive. Gelukkig bewees Blue het tegendeel.

Blue werd mijn nieuwe passie en Duncan werd mijn nieuwe Prince Charming. Het leuke was dat mijn broertje ze ook erg leuk vond. Samen zaten wij naar Fox Kids Planet te kijken en te schreeuwen als Blue optrad. Ik schreeuwde omdat ik hopeloos verliefd was op Duncan en hij omdat.. tsjah, waarom eigenlijk? Onze papa had toen beloofd dat wij volgend jaar ook naar Fox Kids Planet mochten. Het is er nog steeds niet van gekomen. Enfin, toen de clip van You Make Me Wanna uitkwam, heb ik samen met vriendin E. letterlijk de televisie staan zoenen elke keer dat Duncan in beeld kwam. Intiemer dan dat zijn Duncan en ik tot op heden niet geworden.

Daarna werd ik fan van Jim. Ik heb twee keer bij hem thuis aangebeld en er is mij tot twee keer toe gezegd dat hij niet thuis was. Gelukkig ben ik wel naar optredens van hem geweest, sta ik met hem op de foto en heeft hij mijn lievelingsposter gesigneerd die ik tot op de dag van vandaag nog steeds heb. Ik heb gehuild toen hij Jessie zong terwijl mijn moeder me stond uit te lachen. Ja, de eerste keer dat ik Jim zag was samen met mijn moeder tijdens de Jumbofestatie. Lief hè, van haar? Ze is zelfs mee geweest naar K-otic!

Ja, zoals jullie kunnen lezen heb ik heel wat mannen “verslonden”. Ik heb gelukkig al lang geen liefdesverdriet meer over de bovengenoemde mannen. En toch kan ik bij één man nog even lekker wegdromen. Door zijn stem, zijn muziek en zijn passie kan ik even vluchten naar een andere wereld. En het noemen van zijn naam is natuurlijk totaal overbodig.

Published in Random Thoughts and Scribblings

24 Comments

 1. hahahhaha; je was dan ook echt een meisje meisje he; Laat me raden je hebt ook starmaker niet gemist? met hoe heet die jongen toch; die dat duet zong met sita. Die jongen waar mijn zusje ook plakboeken vol mee had en dvd’s tot in de treuren keek.

  Ik vind het wel een mooi verhaal. Zo herkenbaar.

  [Reply]

 2. Haha, je bent wel veel fan geweest :D
  Ik ook, alleen duurde het bij mij niet langer dan een halfjaar. Het begon met K3, daarna M-kids, daarna Fall Out Boy en nog ontelbaar veel bands waar ik fan van ben geweest xd. Nu vind ik Justin Bieber wel leuk, maar wel veel meer zijn looks, dan de liedjes haha.

  [Reply]

 3. heel herkenbaar! vooral de spice-girls :) en de backstreet boys!
  werd al snel atomic kitten, maar ben ook altijd een grote fan van k3 geweest (haha)… en die laatste man! Wie zal dat nou zijn? :P

  [Reply]

 4. kim

  Haha, wij komen uit hetzelfde ‘tijdperk’: heb het ook allemaal in die volgorde meegemaakt. Al heb ik niet bij Jim aangebeld ;).

  [Reply]

 5. Eén groot feest der herkenning. En wat jij ooit bij Blue (Duncan, kwijl) deed, dat zou ik nu nog kunnen… Z’n solo-cd gehoord!? Ook errug nice! =)

  [Reply]

 6. Eva

  Haha we hebben zo’n beetje dezelfde geschiedenis wat dit betreft (op Jim na dan ;-))

  [Reply]

 7. Eigenlijk heb ik nu pas de periode dat ik foute boyband liedjes leuk vind :p Vond vroeger ook helemaal niks aan de Spice Girls, nu vind ik het grappig om mee te zingen.

  [Reply]

 8. Haha, de spice girls waren inderdaad op en top, net als de backstreetboys, k-otic en Jim, al heb ik Jim nooit leuk gevonden. Leuk geschreven!

  [Reply]

 9. Je hebt bij Jim thuis aangebeld? Haha kleine stalker ;)
  Ik denk dat iedereen wel zo’n zelfde verhaal heeft.

  [Reply]

 10. Haha, erg leuk geschreven dit! De Spice Girls horen niet tot mijn muziekfan-geschiedenis helaas, K3, de M-kidz en ChipZ wel ^^

  [Reply]

 11. Roy

  Maneater! Leuk geschreven btw, ookal kan ik niet geloven dat je ooit fan bent geweest van Jim..

  [Reply]

 12. Haha wat een mooi verhaal, super geschreven ;)!

  [Reply]

 13. Nou om heel eerlijk te zijn, ik weet toch niet over wie je het hebt!^^

  [Reply]

 14. Ik was groots fan van Westlife, Jim, K-otic en Blue (die heb ik LIVE gezien bij Fox Kids Planet haha, jaloers?) vond ik ook leuk. Nu is nog steeds When You’re Looking Like That een van mijn favoriete nummers everrrrr.

  [Reply]

 15. Ik ben alleen fan geweest van de Spice Girls. Daarna heb ik nooit meer staan gillen bij een liedje wat op tv kwam. Wel heb ik gehuild toen Brian van The Backstreet Boys ooit in het ziekenhuis heeft gelegen, want ik vond hem zó knap. Maar mijn zus was fan van ze haha.

  [Reply]

 16. Haha ik was altijd juist fan van de meisjesgroepen. In ‘mijn tijd’ waren er ook niet echt boybands, hmm.

  [Reply]

 17. Dat is echt voor mijn tijd, toch zie ik het zo helemaal voor me :p een niki die de tv kust, hahaa

  [Reply]

 18. Nee, helaas ga ik niet naar Pinkpop dit jaar. Het valt namelijk samen met mijn eindexamen Frans :( Echt jammer. Ga jij wel?

  [Reply]

 19. Haha leuk geschreven. Ik heb nog steeds een zwak voor Westlife, heb ook bij Blue bij Foxkidsplanet gestaan en een beertje gegooit, gezwijmeld bij Jim… de BSB waren mijn eerste liefde en ben ik ook nog steeds wel weg van….

  Allemaal herkenbaar dus haha! Hoewel ik bij Westlife nu als 22-jarige nog steeds hetzelfde heb haha.

  [Reply]

 20. Muzikanten, alsjeblieft. Ik was er ook altijd lyrisch van! Tot ik het besloot lager te zoeken en een muzikant in spé ging daten. Sinds dien, mwah. Laat ze maar muziek maken, haha!

  Ik vind je Jim-verhaal trouwens wel briljant, dat je bij hem aanbelde.

  [Reply]

 21. hahahaha
  Ik moet even denken aan een paar weken terug. Toen kreeg ik spontaan zin om de spice girs cd’s te gaan luisteren :’)

  [Reply]

 22. Wat een geweldig blog. Heerlijk dat jeugdsentiment hè :’)

  [Reply]

 23. Ik luister Bye Bye Bye nog regelmatig, ik vind het een HEERLIJK nummer… net als It’s Gonna Be Me! haha… Ook TBS heb ik aan meegedaan, mijn beste vriendin toendertijd stond er zelfs mee in de Tina. Mijn favo daarvan is nu nog steeds Everybody hahaha

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.