Skip to content →

MOVIE: The Bachelorette

Becky (gespeeld door Rebel Wilson) gaat trouwen. Ze vraagt vriendin Regan (gespeeld door Kirsten Dunst) om haar te helpen met de bruiloft en om het vrijgezellenfeest te organiseren. Een bruiloft en vrijgezellenfeest zijn natuurlijk niet compleet zonder je beste vriendinnen en dus zijn ook Gena en Katie (Isla Fisher) erbij. Gena en Katie hopen op een heftig en leuk vrijgezellenfeest maar daar voelt Becky niet zo veel voor. Regan die jaloers is op Becky, hangt een beetje tussen de twee fronten in. Natuurlijk niet wetende wat de nacht voor het huwelijk allemaal teweeg kan brengen..

En wat vond ik er dan van? “Gaap. Oh, was dat grappig bedoeld? Isla is trouwens mooi! Ik wil mijn haren ook rood verven. Over rood gesproken, ik kan niet zien welke kleur M&M’s ik eet. Ik wil alleen de groene! Waarom is het hier zo donker? Oh ja, niet vergeten om de wekker te zetten voor morgen. Oef, morgen is het alweer zondag. Iek, dan ben ik bijna jarig! Aaahhh, ik word bijna 30! Maar eerst nog Kerstmis vieren. Twee dagen lekker in mijn pyjama hangen zonder mij schuldig te voelen! Wat gaat mama koken? Zou Mary Poppins dan weer op televisie zijn? Ik houd van die film! Just a spoonful of suger helps the medicine go down. The medicine go down – Niki, stop. Je zingt hardop. Waar was ik ook alweer? Oh ja. In de bios. FOCUS!”

Lieve mensen, kijk gewoon de trailer. Dat ziet er tenminste nog leuk uit. De film zelf is stom.

Published in The Almighty Media

10 Comments

 1. Deze wil ik nog steeds eens zien, maar het is er tot nu toe nog niet van gekomen!

  [Reply]

 2. Mmm zelfs de trailer vind ik niet geweldig, maar ik wil heb nog wel zien ;)

  [Reply]

 3. Ik heb hem bij een ladies night gezien. Ik vond hem ook niet zo boeiend :P

  [Reply]

 4. De trailer ziet er inderdaad best leuk uit, maar dan skip ik hem toch maar..

  [Reply]

 5. Oooh, jammer dat hij zo tegen viel zeg! Ik had er juist zoveel goede dingen over gehoord :( (al moet ik zeggen, ik vind de trailer er al heel stom uitzien…)

  [Reply]

 6. Hm, na het zien van de trailer en het lezen van jouw gedachten hoef ik ‘m niet meer te zien haha.

  [Reply]

 7. Hé, het leek me juist zo’n leuke film. Jammer. Maar nadat ik dit gelezen heb, hoef ik hem niet meer te zien en dat scheelt me dan weer een tientje.

  [Reply]

 8. Haha, ik vond het best een leuke film eigenlijk!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.