Skip to content →

Movie: She’s the Man

Als ik iets leuk vind, dan is het toch wel een filmpje kijken in de bios, lekker op de bank of gewoon heerlijk in bed. Ja, als ik ergens van kan genieten is het van een film kijken. Ik heb ondertussen dan ook al een hoop films gezien, natuurlijk niet allemaal even leuk en even boeiend, maar wat maakt het ook uit. Het gaat mij erom dat ik gewoon even geëntertaind word. De ene film blijft misschien net iets beter en langer hangen dan de ander. Zo zit er vandaag weer eentje in mijn hoofd. Benieuwd of hij leuk of niet leuk is? Lees dan nu meer over: She’s the Man.

En waar gaat de film dan over?
She’s the Man gaat over Viola (gespeeld door Amanda Bynes) die naast de tweelingzus van haar broer ook nog eens een ster in voetballen is. Niet zo gek dus, dat haar wereld vergaat als het dames elftal van haar school wordt opgeheven. Maar met het nieuwe schooljaar in zicht, vertrekt broerlief naar Londen en ziet Viola haar kans om voor het elftal van zijn school te spelen. Er is echter één klein probleempje: ze is een meisje. Gelukkig komt het voordeel van een tweeling zijn van pas en Viola doet alsof ze haar broer is. Maar of dat nou zo goed afloopt?

En is het een beetje een leuke film?
Ik vind het een heerlijke film! Misschien word ik “te oud” gezien voor dit soort films, maar man o man, wat kan ik hiervan smullen! Ik ben sowieso wel altijd in voor een film waar Amanda Bynes in speelt, maar ik denk toch dat dit mijn favoriete film van haar is. Er zitten hilarische momenten in en ik vind Channing Tatum in deze film ook wel erg plezierig om naar te kijken. Vooral als hij zeg maar geen T-shirt aan heeft, of zo. Deze film is natuurlijk een chick flick maar het zit ‘m in de humor van deze film. Ik heb zelden een film gezien waarbij ik steeds om dezelfde dingen moet lachen..

Oké, dus wel of niet kijken?
Ben je een fan van chick flicks, dan is dit absoluut een aanrader! Kijk ‘m gezellig met een groepje vriendinnen, met mama of desnoods alleen. Kijk trouwens ook eens andere films van haar: What A Girls Wants en Sydney White. Zelfs mijn moeder vind haar films leuk!

Published in The Almighty Media

11 Comments

 1. Hilarische film! Amanda Bynes speelt zo leuk!

  [Reply]

 2. Jaaa, vind ik ook leuk! Één van mijn lievelingsfilms!

  [Reply]

 3. Ik heb die film denk ik al zo’n honderd keer gezien maar keer op keer blijft hij leuk! Want hallo, CHANNING TATUM!!!

  [Reply]

 4. ik heb die film echt al duizend keer gezien! niet alleen she’s the man maar ook sydney white en what a girl wants

  [Reply]

 5. Ik ben dol op dit soort films. Lekker cliche. Ik vind Amanda Bynes altijd al geweldig, en heb die andere films van haar ook gezien. Echt zo leuk!

  [Reply]

 6. Ge-wel-dige film! Die andere twee vind ik ook geweldig!

  [Reply]

 7. Ik heb ze ook alle drie gezien :D Amanda Bynes is inderdaad briljant!

  [Reply]

 8. Amanda Bynes films zijn leuk inderdaad! Lekker simpele chickflicks,maar da’s ook wel eens leuk!

  [Reply]

 9. Ik schaam me gewoon dat ik deze nog niet gezien heb XD.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.