Skip to content →

Movie: Flipped

Als ik iets leuk vind, dan is het toch wel een filmpje kijken in de bios, lekker op de bank of gewoon heerlijk in bed. Ja, als ik ergens van kan genieten is het van een film kijken. Ik heb ondertussen dan ook al een hoop films gezien, natuurlijk niet allemaal even leuk en even boeiend, maar wat maakt het ook uit. Het gaat mij erom dat ik gewoon even geëntertaind word. De ene film blijft misschien net iets beter en langer hangen dan de ander. Zo zit er vandaag weer eentje in mijn hoofd. Benieuwd of hij leuk of niet leuk is? Lees dan nu meer over: Flipped.

En waar gaat de film dan over?
Flipped is een zeer schattige film dat het verhaal vertelt van Juli Baker (Madeline Carroll) en Bryce Loski (Callan McAuliffe). Bryce Loski gaat verhuizen en ontmoet binnen no time zijn overbuurmeisje Juli Baker. Zodra Juli Bryce in z’n blauwe ogen aankijkt wordt ze meteen verliefd. Ze hoopt zelfs haar eerste kus van hem te krijgen. Helaas voor haar ziet Bryce haar niet zo zitten. Ze is namelijk een beetje raar maar tegelijkertijd gewoon haarzelf. Naarmate ze ouder worden, veranderen hun gevoelens voor en hun gedachten over elkaar. Is Bryce eigenlijk wel zo’n leuke, lieve en eerlijke jongen? En is Juli echt zo’n raar meisje dat je je voor haar moet schamen?

En is het een beetje een leuke film?
Ja, ik vind dit echt een super leuke en lieve film! Het leuke aan de film is dat je het verhaal zowel door de ogen van Bryce als van Juli ziet. Het speelt zich af in de jaren zestig en zeventig en dat levert een lekker sfeertje op. Bovendien is de muziek in de film erg leuk en zitten er een paar mooie shots in! Het is daarnaast gewoon erg leuk om een liefdesverhaal tussen twee jonge mensen te zien. Het laat mij denken aan mijn eerste liefde! Hoewel het dus om liefde draait, vind ik ‘romantisch’ niet het beste woord om deze film te omschrijven. Eigenlijk is het beste woord: schattig. Want dat is-ie. Heel erg schattig!

Oké, dus wel of niet kijken?
Hell yeah! Ik heb al heel lang niet meer zo’n fijn en vrolijk gevoel gekregen van een film. Gelukkig was daar Flipped. Als je van zoete films houdt, de stijl van de jaren ’60/’70 en gewoon zin hebt om vrolijk te worden, dan moet je deze film echt zien. Hij is perfect voor een zondagmiddag of een avondje alleen thuis. Bij BOL.com kan je ‘m al voor €8,99 kopen! Kan je trouwens geen genoeg krijgen van deze film en het sfeertje? Lees dan ook het boek!

Published in The Almighty Media

6 Comments

 1. Klinkt als een hele leuke film, ik heb hem op mijn film lijstje gezet :)

  [Reply]

 2. Die film wil ik zeker weten gaan kijken! Dankje voor de tip. :)

  [Reply]

 3. Roy

  Lijkt me nog best wel een leuke film!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.