Ik vind dat wij vrouwen ook gewoon lekker mogen genieten van al het mannelijk schoon. Ze zijn er ten slotte niet voor niets. In het verleden had ik al eens een lijstje gemaakt van mooie mannen (Misschien wel lekkerder dan Starbucks deel 1) maar ik vond het hoog tijd voor een update. Dus dames (en heren?), genieten jullie even mee?


Bradley Cooper – bron
Ik wil later niet trouwen maar voor hem zou ik meteen een uitzondering maken. Wat een heerlijke man. Gewoon echt een vent. Weet iemand waar ik er zo een kan vinden?

Alexander Skarsgård – bron
Jammie, jammie en nog eens jammie. Zelfs als vampier is hij too hot to handle.

Ian Somerhalder – bron
Ja hallo! Goedendag zeg. Dit is toch sex on legs.

Milo Ventimiglia – bron
The Gilmore Girls zal áltijd een van mijn favoriete series OOIT blijven en dat komt stiekem ook een beetje door Milo. Ik ben er trouwens nog steeds heilig van overtuigd dat Rory en Jess bij elkaar horen!

Ed Westwick en Chace Crawford- bron
Het enige dat ik nu nog leuk vindt aan Gossip Girl, zijn deze twee heren. En oké, de outfits van Serena en Blair.

Barry Atsma- bron 1 en bron 2
Poeh hey. Ik vind dat Nederland trots mag zijn op deze mooie man. Wat jullie?

Adam Brody – bron
Zwijmel.

Matthew Macfadyen als Mr. Darcy – bron
Tsjah, hij ís gewoon Mr. Darcy. En Mr. Darcy is leuk. Heel leuk. Misschien zelfs te leuk.

Maar laten we Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Ryan Gosling en Darren Criss vooral niet vergeten!

Share: