Skip to content →

Misschien kan ik mijn nachtkastje uitbreiden

Mijn nachtkastje bestaat uit mijn favoriete boeken en een paar van mijn favoriete DVD’s. Erg stabiel is het misschien niet, het is ook zeker niet het meest handige nachtkastje, er past niet meer dan één lamp op maar ik vind het gewoon leuk. Want als ik languit op de bank lig dan kijk ik zo tegen mijn nachtkastje aan. En daar geniet ik van want ik houd van boeken. En van lezen, natuurlijk. En daar loopt het nu even mis. Want weet je? Ik zou zo even niet weten welke boeken ik moet gaan lezen. Jane Austen verveelt natuurlijk nooit maar ik ben wel toe aan iets nieuws. Dus daarom lieve lezers, wat zijn jullie favoriete boeken? Deel ze in de comments. Ik kijk er nu al naar uit om ze te lezen (zowel de comments als de boeken) (als ze mij leuk lijken).

Published in The Almighty Media

12 Comments

 1. hahah, ik kan je zo geen boeken aanraden, want ik denk niet dat je de boeken die ik leuk vind, leuk vindt, :p Maar wel super grappig zo’n nachtkastje!

  [Reply]

  Niki Reply:

  Ik sta open voor alles! En ik vind vrij veel leuk, dus kom maar op ;-)

  [Reply]

 2. Oh ik ben ook op zoek naar nieuwe leuke boeken.

  [Reply]

 3. The Romanov Prophecy van Steve Berry en De Urenfabriek van Fleur Brockhus! Verder schrijft Daphne Deckers briljante columns en ook de stukjes van Lotte Hagen zijn leuk om in een bundel te lezen. Ik ga volgende week beginnen in de trilogie van de Hunger Games, ben benieuwd of dat iets is ;)

  [Reply]

 4. Sas

  Ziet er wel erg leuk uit!
  Ik lees graag thrillers. Mocht je wat tips daarvan willen hebben wil ik wel wat schrijvers aan je doorgeven :)

  [Reply]

 5. Ken je het boek Verwelken van Lauren destefano? Ik ben zelf 13 maar ik lees boeken voor ouderen mensen, en ik denk dat jij het wel een mooi boek vind er is ook een tweede deel verschenen). Verder zijn dit boeken die mij leuk lijken: Samenzwering (Kelley Armstrong), en het tweede deel van de derie van Lauren Kate (weet de naam niet, haha! het eerste deel heette Fallen). Zelf schrijf ik ook aan een verhaal (My Fangs, voorlopige titel).
  Hopelijk heb je er wat aan! Liefs, Tara

  [Reply]

 6. Waarom verbaast het me helemaal niets dat jij zo’n nachtkastje hebt? Dit vind ik echt iets voor jou haha. Maar ik lees altijd hele domme boeken, van die verstand op nul en lezen maar boeken. Ik ben fan van de boeken van Lauren Conrad, maar ook de ‘I love..’ lijn is leuk! (Parijs, New York, Las Vegas, Hollywood, LONDEN.) Als je eenmaal begint met lezen ben je zo een uur verder, heerlijk.

  [Reply]

 7. Leuk zo’n nachtkastje!
  Ik heb pas het boek ‘de honderdjarige man die uit het raam klom en verdween’ gelezen. Was een erg leuk boek met een onwaarschijnlijk verhaal en aparte ‘Zweedse’ humor. Ook ‘Before I go to sleep’ van SJ Watson en ‘a disvovery of witches’ van Deborah Harkness vond ik erg mooi en ‘The hunger games’ zijn ook een aanrader.

  [Reply]

 8. Ik heb al zo lang niet meer gelezen, dat ik even geen tips heb. Wat erg. En zo’n boekennachtkastje is eigenlijk best wel tof. ;)

  [Reply]

 9. Als ik die boeken bekijk denk ik ook niet dat je mijn boeken echt leuk vind… ben ook nogal van de fantasie verhalen zeg maar.

  [Reply]

 10. Mijn lievelingsboek is Liefde in Tijden van Cholera. Weet niet of je hem leuk vindt, maar ja, ik wel dus :’) Trouwens leuk idee, zo’n nachtkastje, maar wordt dat niet heel stoffig? Ik wil later als ik een huis heb een hele muur vol met boeken maar ik ben nu ook al bang voor hoe ik dat ga schoonmaken haha.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.