Bedankt.

Zo. Hebben we genoten van het heerlijke tropische weekend? Ik wel. Potverdorie wat heb ik het warm gehad. Hijgen, puffen, zweten en veel water drinken. Eigenlijk was het overdag te warm om iets te doen (tenzij je een zwembad of zee ter beschikking hebt) dus dan besluit je al snel om ‘s avonds maar iets te gaan doen. Zo ook mijn vriendinnen en ik. Natuurlijk hebben we de eerste helft van de avond ouderwets op het terras gezeten en nog even genoten van de warmte die toen een stuk aannemelijker was. Maar ik had het nog steeds warm en ik zou het nog véél warmer gaan krijgen.

Toen ik nog in Londen woonde, was er al heel veel ophef over de film: Magic Mike. En ik met mijn sullige kop was ook nog eens vergeten om naar de première op Leiceister Square te gaan (dat heb ik mezelf nog steeds niet vergeven). Ik moest en zou die film zien maar ik heb er steeds geen tijd voor gehad. Tot zaterdagavond dan. En ondanks de airco in de zaal waande ik mij toch even 110 minuten in tropische temperaturen. Jup. Het was weer hijgen, puffen en zweten (en popcorn eten).

Het verhaal sloeg natuurlijk op poep, maar de beelden van de dansende, bijna naakte, zwoele, mooie, zwetende en heerlijke lichamen van de mannen maken natuurlijk een hoop goed. Echt een hele hoop. Ik ben nooit zo onder de indruk geweest van Channing Tatum’s hoofd maar hallo! Dat swingende en afgetrainde lichaam is toch wel iets waar hij aardig veel punten mee scoort. En wat was het een aangename (ahum, zéér aangename) verassing om Joe Manganiello (Big Dick Richie) te zien. In True Blood is hij al sexy maar oh, oh, oh, wat overtreft hij zijn sexyness in deze film. Rawr, wat een heerlijke vent!

Wat ben ik blij voor ons vrouwen, mannen die op mannen vallen en mannen die stiekem ook naar andere mooie mannen kijken maar dat niet durven toegeven, dat er eindelijk een film is waarin gewoon veel mannelijk schoon in beeld is. En dat we daar gewoon ongegeneerd van mogen genieten. More, please!

Share: