Mijn mede keukenprinses

Posted in Food and Recipes on May 20, 2012.

Ik maak er geen geheim van dat ik niet zo goed kan koken. Ik heb er vaak geen tijd voor (nou ja, eigenlijk heb ik er gewoon geen zin in) en tsjah, ik vind koken gewoon niet zo leuk. Maar gelukkig was daar Harto. En zij liet me zien dat koken eigenlijk best wel leuk kan zijn. Schijt aan Jamie Oliver, Joop Braakhekke move over en fuck off Gorden Ramsay. Dé nieuwe keukenheld is Harto.5 reacties / Laat een reactie achter
5 REACTIES

 • Myrthe op 20 May 2012:

  Hahahahaha heerlijk! Je moet Laura Vitale op Youtube ook eens checken, zijn niet grappig of zo maar ze lijkt me heel lief en maakt heerlijke dingen :)


 • Indira op 20 May 2012:

  Hahaha leuk! Goeie tip!


 • Harmke op 20 May 2012:

  Wat een heldin is zij!


 • Tanja op 20 May 2012:

  Whaha XD! Echt geniaal XD.


 • Kinga op 20 May 2012:

  Haha, geweldig!


Laat een reactie achter