Skip to content →

Mijn mede keukenprinses

Ik maak er geen geheim van dat ik niet zo goed kan koken. Ik heb er vaak geen tijd voor (nou ja, eigenlijk heb ik er gewoon geen zin in) en tsjah, ik vind koken gewoon niet zo leuk. Maar gelukkig was daar Harto. En zij liet me zien dat koken eigenlijk best wel leuk kan zijn. Schijt aan Jamie Oliver, Joop Braakhekke move over en fuck off Gorden Ramsay. Dé nieuwe keukenheld is Harto.


Published in Food and Recipes

5 Comments

  1. Hahahahaha heerlijk! Je moet Laura Vitale op Youtube ook eens checken, zijn niet grappig of zo maar ze lijkt me heel lief en maakt heerlijke dingen :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.