Skip to content →

Met Stylight naar TomorrowLand

Heb ik al gezegd dat ik naar TomorrowLand ga? (Ehh, ja, volgens mij al zo’n honderd keer en sorry daarvoor maar ik vind het gewoon onwijs tof dat ik kaartjes heb weten te bemachtigen.) Ik kan het niet laten om mij al dansend op lekkere beats in de zon, in natuurlijk leuke outfits, in te beelden. En toen ik op STYLIGHT belandde, heb ik mij een avond goed weten te vermaken met het denkbeeldig passen en kopen van een paar outfits. Ik ben echt verliefd op de leuke jurken maar die zijn helaas niet zo praktisch voor een festival. Althans niet als je Niki heet en een “beetje” onhandig bent.

260313-1

Het leuke van STYLIGHT is dat je er niet alleen leuke kleding vindt maar ook ‘boards’ kan maken. Zo heb ik mij dus prima vermaakt met het maken van Festival Fever boards, zoals hierboven. Een paar keer klikken op je favoriete items en voor je het weet, heb je een heel outfit samengesteld. En check bovenstaande pareltjes eens. Ik wil ze allemaal hebben (vooral dat horloge want die staat al echt ZO LANG op mijn wishlist)! Simpel en comfy, that’s how I like my outfits. En volgens mij kan ik er ook nog eens in dansen ook. En oké, omdat ik sowieso twee outfits nodig heb en omdat ik gewoon te veel leuke kleding tegenkwam, nog één collage:

260313-2

Zijn het hoedje en het shortje niet ontzettend schattig? Oh man, nu heb ik dus koopzin. Koopzin in kleding. En geloof mij, dat komt echt zelden voor maar STYLIGHT krijgt het dus voor elkaar.

Ps. Donaties zijn van harte welkom!

Published in Whatever Else

4 Comments

  1. Onwijs leuke setjes…. hopelijk is weer dan eindelijk ook echt zonnig :) veel plezier alvast met voor genieten

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.