Skip to content →

LONDON: the first few days

Zo. Hallo dan! Ik ben nog geen week in Londen en het voelt alsof ik er al een maand ben. Ik had zo ontzettend graag willen vertellen dat het hier helemaal fantastisch is, dat ik eindelijk een huisje heb gevonden, dat ik al lekker ben wezen shoppen, dat ik al veel Londen heb gezien en dat mijn stage echt super leuk is. Maar helaas. Dat leuke praatje zit er niet in aangezien het op dit moment gewoon zwaar klote is.

Het vinden van een huisje is echt heel erg moeilijk. V. (mijn huisgenootje) en ik waren zondagavond dolgelukkig omdat we dachten dat we het perfecte huisje hadden gevonden. Maandagochtend nam ik afscheid van mijn ouders en zijn V. en ik meteen verhuisd. Maar nog geen uur later waren wij alweer opzoek naar iets anders. Het is een ontzettend lang verhaal maar het komt erop neer dat er ontzettend veel oplichters zijn en dat je totaal niet weet wie je kan vertrouwen.. Zo dachten wij gisteren wéér een perfect huisje te hebben gevonden maar ook die droom spatte uiteen. Helaas pindakaas.

Naast de oneindige zoektocht naar een geschikte woning, ben ik ook nog eens begonnen met stage. Ik ging er vol goede moed naar toe om vervolgens weer teleurgesteld te worden. Dingen die ik op mijn eerste dag heb moeten doen waren namelijk klote klusjes. Maar ach, dat was ook pas de eerste dag. De tweede dag was al een stuk leuker (gelukkig). Ik heb namelijk een casting mogen doen! De modellen liepen de hele tijd in en uit, ze gaven mijn hun portfolio (hoe vet is dat?), ik maakte een praatje met ze en ging ze vervolgens fotograferen. Daarnaast heb ik nog research mogen doen voor een komend project én ik hoor de hele tijd namen van bekende mensen vallen..

Kortom: ik heb het ontzettend druk en ik heb totaal geen tijd voor mezelf gehad. Tot vanavond dan. V. (met wie ik op dit moment een kamer deel) is werken tot 23u en ik ben voor het eerst even helemaal alleen. En wat is dat lekker! Ik ben weer even helemaal zen en zie alles weer positief in. Ik ga morgen- en vrijdagavond ook nog eens naar James Morrison.

London, I’m ready for you!

Published in The London Life

8 Comments

 1. Jammer dat het even niet gaat zoals het hoort (hoorde), maar gelukkig was de tweede dag al leuker! Ik duim voor je voor een huisje en dat je stage geweldig blijkt te zijn! (En het klinkt in ieder geval wel leuk!)

  [Reply]

 2. Wat jammer dat het even tegenzat. Hopelijk komt er nu verandering in. En wat vet van die casting!

  [Reply]

 3. Wat lastig, dat je geen huis kunt vinden! Ik hoop echt voor jullie dat dat snel wel gaat lukken! Gelukkig valt je stage toch niet tegen en heb je het daar wel naar je zin. Succes met alles!

  [Reply]

 4. Ach bekijk het van de positieve kant: Het is een heel avontuur :P. Maar het suckt wel dat het zo lastig is een woning te vinden.
  En welke bekende mensen dan O.o???

  [Reply]

 5. Aiii, balen dat jullie nog geen geschikte woning hebben gevonden :/ Maar aan de andere kant; zo kan het alleen maar beter worden! Dat van die casting is namelijk heeel tof en zéker dat je je idool (weer) gaat zien :D Have fun!

  [Reply]

 6. Balen dat het vinden van een huis maar niet wil vlotten! Hopelijk wordt dat snel opgelost! Gelukkig was je tweede dag een stuk leuker, en als ik het zo lees kreeg je ook best wel veel te doen!

  [Reply]

 7. Lin

  Klinkt toch nog best positief. Succes met de huizenjacht.

  [Reply]

 8. Balen! Wel heel tof wat je nu op je stage mocht doen (de tweede dag) dat zal nu nog wel veel leuker zijn toch? Ben benieuwd naar je komende verhaal!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.