Skip to content →

LONDON: I’m home

Oeps, ik heb 37 nagellakjes meegenomen. En dit weekend heb ik er weer 2 gekocht. Addicted much?

Op Twitter hebben jullie deze foto misschien al voorbij zien komen, maar omdat ik helemaal gelukkig ben met mijn kamer, plaats ik hem ook nog maar eens op mijn blog. Ik ben alweer bijna een maand in Londen maar ik heb pas sinds vorige week zondag een woning gevonden. Ik zou eerst gaan samenwonen met andere Nederlanders, maar dat is uiteindelijk niet doorgegaan (trust me, lang verhaal). Maar ach, nu heb ik een heerlijke kamer in Wimbledon, woon ik samen met drie andere jongens én een andere Nederlandse stagiaire die ook stage loopt bij Bright Light PR! Hoe gezellig is dat?

Het is zo fijn om eindelijk een eigen plek te hebben. Vorig weekend heb ik dan ook voor het eerst sinds ik hier ben echt weekend gehad. Geen zorgen en geen stress, maar gewoon genieten van een blauwe lucht, een warm zonnetje en al het leuks dat Londen te bieden heeft. Toen ik eenmaal weer echt in het centrum was, oog in oog stond met Mr. Big Bennie, besefte ik dat ik toch echt wel de juiste keuze heb gemaakt om naar Londen te gaan. Stage is nog steeds niet super (maar ik blijf positief) maar ach, ik ben de komende maanden wel in de stad waar ik verliefd op ben.

En weet je wat ook ontzettend gaaf is? Of eigenlijk: wie er ontzettend gaaf is? Drie keer raden.. Jup, that’s right: Mister James Morrison. Het is alweer twee weken geleden dat ik (twee keer, hihi) naar zijn concert ben gegaan. Een mooie gelegenheid om mijn spiegelreflex eens goed te testen (klikken voor kiekjes). Maar weet je wat misschien wel even gaaf is? Dat ik morgen naar de voetbalwedstrijd Engeland – Nederland ga. Ik ga eindelijk mijn mannen eens een keer zien. En Steven Gerrard. Maar dat even terzijde. En het feit dat ik al een week ziek ben, vergeten we ook maar even. Want Londen is gewoon top. Punt.

Published in The London Life

7 Comments

 1. Het klinkt zo gaaf! Hopelijk word je stage beter! Ik ben op dit moment ook hard op zoek naar een stage en heb al een aantal bedrijven in London op mijn lijstje staan!

  [Reply]

 2. Wat leuk dat je een woning hebt gevonden en wat gaaf dat je twee keer naar James Morrison bent geweest! Hopelijk wordt je stage snel leuker en word je snel weer beter.

  [Reply]

 3. Wat goed dat je iets gevonden hebt zeg! Het klinkt heel goed allemaal!

  [Reply]

 4. Aaah, wat super leuk dat je een kamer hebt!! Zoals ik op twitter al zei, het ziet er heel mooi uit! Kan me voorstellen dat je nu helemaal gelukkig bent, zeker met twee (!!!!!) concerten van je dushi haha :) Je foto’s van de concerten zijn echt goed en beterschap en veel plezier morgen!

  [Reply]

 5. jammer dat je stage tegenvalt. je kamer ziet er super uit!
  heel veel beterschap!

  [Reply]

 6. Gelukkig dat je eindelijk een kamer heb :)! Hij ziet er ook super uit!

  [Reply]

 7. Wat een leuk kamertje! En succes daar! Lijkt me echt tof, een vriendin van me gaat dit jaar ook op stage in London! :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.