Skip to content →

LONDON: Dingen die ik mis


Eekhoorntjes spotten en voeren in Hyde Park

Zucht. Hele diepe zucht. En nog eens een zucht. Ik weet niet wat het is maar sinds ik terug ben uit Londen kan ik nergens anders meer aan denken dan deze geweldige stad. Ik sta op en denk: “Verdorie, was ik maar in Londen,” ik denk hetzelfde als ik ga slapen en eigenlijk denk ik dat ook tussen het opstaan en het naar bed gaan in. Ik denk er dus eigenlijk constant aan. Londen is gewoon één groot magneetbord en ik ben een klein magneetje dat aan het wachten is om er weer aan vast te plakken. De aantrekkingskracht tussen ons is met geen pen te beschrijven. Zelfs niet met een toetsenbord. Londen en Niki is ware liefde en we wachten allebei op onze happy ending. En ooit gaat dat ervan komen. Daar ben ik zeker van. Maar tot die tijd is het gewoon terugdenken aan deze mooie dingen en ze vooral heel erg missen:

 • Boodschappen doen bij Morrisons in Wimbledon en lekker koken na een dag stage lopen.
 • Dansen op discomuziek, Rock ‘n’ Roll en Motown/Soul op de lichtgevende discovloer in Tiger Tiger.
 • Wakker worden, muziek luisteren, lezen en mooie mannen spotten in de metro.
 • De aller lekkerste sushi van Noodle Foodle!
 • Goodie bags droppen bij Elle, Vogue, Cosmopolitan etc. en even sfeer proeven bij deze tijdschriften.
 • Genieten van een heerlijke cider in Regents Park of aan het water in Hammersmith.
 • Over marktjes (Camden Market, Brick Lane..) slenteren en zoeken naar leuke sieraden en spulletjes.
 • Engels spreken en genieten van het Brits.
 • Wandelen langs de Thames en foto’s maken.
 • De trein instappen, genieten van het Engelse landschap tijdens deze leuke treinreis en vervolgens uitstappen in Oxford, Bath of Stonehenge.
 • Mijn dagelijkse sugar free skninny vanilla latte halen bij de Starbucks en gewoon betalen met mijn Starbuckskaart.

En tsjah, nog zó véél meer..

Published in The London Life

13 Comments

 1. Zucht.. Ja.. Ik snap wat je bedoeld. Londen heeft iets betoverends..

  [Reply]

 2. Herkenbaar! Mijn opa en oma zijn net dit weekend terug uit London en door hun verhalen wil ik echt terug daarheen :(

  [Reply]

 3. Tiger Tiger klinkt leuk, zal er misschien langs gaan! heb zelf nog niet veel van London genoten, nog druk bezig met settelen, maar dat komt nog wel! vindt het echt sfeervol om gewoon even over Borough market te lopen of s’avonds in piccadily circus.

  [Reply]

 4. Lijkt me fantastisch om in Londen te wonen! Heb je al spijt van je besluit om toch te studeren i.p.v. te werken in Londen? Ach, Antwerpen wordt natuurlijk ook fantastisch! :D

  [Reply]

 5. Ooh dat klinkt zo fijn! Ik wil ook naar Engeland!

  [Reply]

 6. Wat klinkt dat heerlijk allemaal! Gaan studeren in Londen gaat nu wel steeds meer kriebelen zeg!

  [Reply]

 7. Heerlijk, ik moet nog zoveel ontdekken! Ik heb toevallig vandaag een Morrisons in de buurt gevonden en wat ben ik daar blij mee!

  [Reply]

 8. Zoo herkenbaar! Hoe langer Berlijn geleden is, hoe meer ik de kleine dingen mis die jij ook opnoemt!

  [Reply]

 9. Flo

  London is zo heerlijk, ik heb precies hetzelfde. :(

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.