Skip to content →

LONDON: geluksmomenten (3)

Een very awkward Niki voor Stonehenge!

 • Een dagje naar Southend, een leuk plaatsje aan de kust van Engeland waar ik lekker de hele dag langs het water heb gelopen. Tevens heb ik daar ein-de-lijk een rugzak gekocht en de lekkerste fish ‘n chips ever gegeten!
 • Ik heb zo ontzettend genoten van wel twee hele toffe musicals: Mama Mia! en als klap op de vuurpijl: the Lion King! Dacht ik na het zien van Mama Mia dat een musical niet leuker kon zijn, werd ik overdonderd door het moois en leuks van the Lion King. BEST MUSICAL EVER!
 • Lekker door het centrum van Londen slenteren en al het moois fotograferen. Alleen zo jammer dat het de laatste tijd zo veel regent. Foto’s volgen nog!
 • Ik houd van marktjes en wat was ik dan ook blij toen ik weer een nieuwe markt ontdekte: Roman Market. Jurkjes van the TopShop, River Island en New Look voor minder dan 20 pond!
 • Lekker een dag alleen naar Stonehenge! Het was heerlijk om even alleen te zijn en van dit moois te genieten. Ik heb zelfs het alleen uit eten overleefd.
 • Een bezoekje aan het Wilton House brengen en een privé rondleiding krijgen! Pride and Prejudice is daar opgenomen en ik vertelde de gids dat ik een groot fan van Jane Austen ben. Ik kreeg allemaal leuke informatie en anekdotes te horen en sloot mijn bezoekje af met een wandeling door de mooie tuin.

Published in The London Life

12 Comments

 1. Als ik in Engeland ben ga ik zeker ook naar het Wilton House. The Young Victoria is daar ook opgenomen, zo’n mooie film <3

  [Reply]

  Niki Reply:

  Ja klopt! Mijn gids vertelde daar ook over! Zeker weten de moeite waard om te bezoeken. Goed te combineren met een dagje Salisbury (Stonehenge)!

  [Reply]

 2. Ik heb nog nooit fish ‘n chips gegeten. :( Wat gaaf trouwens dat je naar de Lion King bent geweest. Dat lijkt me zo vet!

  [Reply]

 3. Wat gaaf! Ik wil echt nog een keertje naar het Wilton House, net als Stonehenge overigens. Ik krijg altijd zo’n zin om naar Londen te gaan van je foto’s en geluksmomenten, heerlijk!

  [Reply]

 4. Mooie foto! Ik ben helaas nog nooit in London geweest, maar ik denk dat het dit jaar toch ergens moet lukken.

  [Reply]

 5. Die Romanmarket klinkt goed! En die foto is helemaal niet akward, hij is heel leuk.

  [Reply]

 6. Ooh, wat heb je het daar goed! Klinkt weer geweldig, je doet echt heel leuke dingen :)

  [Reply]

 7. Jammer van de regen! Maar wat maakt het uit als de plek waar je bent zo mooi is :)

  [Reply]

 8. Zo te zien heb je het naar je zin :D Het weer is inderdaad verschrikkelijk de laatste tijd -_-‘ Hopelijk krijgen we toch nog een beetje mooi weer deze zomer :)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.